Najluxusnejšie nehnuteľnosti na Slovensku: V Bratislave sa predáva prepychový byt za 2,5 milióna eur

  • Slovensko ponúka viacero luxusných nehnuteľností
  • Bohatí Slováci na ne míňajú milióny
byt, Bratislava
Archív Canva
  • Slovensko ponúka viacero luxusných nehnuteľností
  • Bohatí Slováci na ne míňajú milióny

Napriek tomu, že ceny hypoték klesajú a slovenský realitný trh zažíva nový „boom“, niektoré nehnuteľnosti sa dostanú do rúk len tým najmajetnejším Slovákom. Reč je o luxusných nehnuteľnostiach, ktoré stoja milióny eur. 

Vybrali sme pre teba dva byty a jednu vilu na portáli Nehnuteľnosti.sk, z ktorých cien sa ti pravdepodobne zatočí hlava. Nachádzajú sa v hlavom meste a lukratívnym záujemcom sľubujú luxus, ktorý si na Slovensku pravdepodobne ani nečakal.

Luxusný mezonet Na Štyridsiatku

Tento 7-izbový mezonet ponúka priestranných 387,54 m² v atraktívnej časti Starého Mesta Bratislavy. Byt sa nachádza v modernom dome a rozkladá sa na dvoch podlažiach. Vstupná hala vedie do veľkej obývačky s otvorenou dispozíciou, ktorá prechádza do jedálne a kuchyne vybavenej najmodernejšími spotrebičmi. 

Na hornom poschodí sa nachádzajú súkromné izby vrátane hlavnej spálne s en-suite kúpeľňou. Tento mezonet má štyri terasy, ktoré ponúkajú výhľady na mesto. Byt je vybavený inteligentnými systémami, ktoré umožňujú pohodlnú kontrolu svetiel, vykurovania a zabezpečenia.

Moderný dizajn a kvalitné materiály dodávajú tomuto priestoru štýl a eleganciu, zatiaľ čo výhodná poloha zabezpečuje rýchly prístup do centra mesta. Luxusný mezonet budúceho majiteľa vyjde 2 537 500 €. 

Vila s bazénom na Kolibe

Táto 5-izbová vila sa nachádza v exkluzívnej rezidenčnej štvrti Koliba, ktorá je známa svojím pokojom a nádhernými výhľadmi na Bratislavu. Vila má rozlohu 421 m² a stojí na 769 m² veľkom pozemku. Na prízemí sa nachádza priestranná obývacia izba s krbom, ktorá plynule prechádza do jedálne a kuchyne s luxusným vybavením.

Vila má navyše aj kopu vychytávok, ktoré potešia aj najnáročnejšieho záujemca. „Relaxačnú zónu v dome dopĺňa sauna a vírivka, ktorá je umiestnená na hornej terase. Dom je plne klimatizovaný a systém vrátane ohrevu bazénu, výrivky, sauny, svietidiel a bezpečnostného zariadenia domu sa dá ovládať prostredníctvom mobilného telefónu,“ píše sa v inzeráte.

Na poschodí sú umiestnené spálne a veľká hlavná kúpeľňa. Vila je vybavená vonkajším bazénom, čo ju robí ideálnou pre letné osvieženie a relax. Na pozemku je tiež dvojgaráž a dostatok miesta na vonkajšie aktivity, ako aj udržiavaná záhrada. Predajná cena rozprávkovej vily je 2 800 000 €.

Esterháziho palác ako pre kráľa

Esterháziho palác je historická nehnuteľnosť situovaná priamo v centre Bratislavy. Budovu obklopujú kultúrne pamiatky a významne spoločenské budovy.

Tento palác postavili na začiatku 18. storočia a je unikátnym príkladom barokovej architektúry, ktorá bola počas rokov prispôsobená modernému bývaniu. Interiéry sú zdobené vysokými stropmi, pôvodnými štukami a masívnymi drevenými podlahami, ktoré zdôrazňujú historický charakter paláca.

„Za nádhernými fasádami tohto majestátneho paláca sa skrýva svet luxusu a pohodlia, ktorý uspokojí aj tie najnáročnejšie predstavy o modernom bývaní. Vstúpte do sveta, kde sa história stretáva so súčasnosťou a kde každý detail hovorí o noblese a prestíži,“ opisuje inzerát.

5- a viacizbový byt v tejto nehnuteľnosti nádejných majiteľov vyjde až 2 789 177 €. 

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Najnovšie videá

Trendové videá