Zomrela hviezda skupiny One Direction. Obľúbený spevák spadol z balkóna, mal len 31 rokov

  • Liam Payne zomrel po páde z hotela v Argentíne
  • Mal iba 31 rokov
Liam Payne zomrel po páde z balkóna vo veku 31 rokov
Liam Payne TASR/AP, Joel C Ryan
  • Liam Payne zomrel po páde z hotela v Argentíne
  • Mal iba 31 rokov

Britský spevák a bývalý člen skupiny One Direction Liam Payne zomrel vo veku 31 rokov. Ako informuje agentúra TASR, stalo sa tak po páde z tretieho poschodia hotela. K nešťastiu došlo v argentínskom hlavnom meste Buenos Aires.

„Liam James Payne, skladateľ a gitarista, bývalý člen skupiny One Direction, dnes zahynul po páde z tretieho poschodia v Palerme,“ uviedla tamojšia polícia vo svojom vyhlásení.

Správy sa do sveta dostali krátko po polnoci nášho času. Payne po páde utrpel nesmierne vážne poranenia nezlučiteľné so životom. Podľa šéfa mestskej záchrannej služby ho nebolo možne resuscitovať. Pre miestnu televíziu potvrdil, že spevák dopadol na dvor hotela, no ďalšie podrobnosti neposkytol. Nateraz sa teda nevie, či skočil alebo spadol nešťastnou náhodou.

Podľa portálu TMZ bol Liam Payne v Argentíne na dovolenke so svojou priateľkou Kate Cassidyovou. Do krajiny pricestovali 30. septembra, spoločne odtiaľ zverejnili niekoľko príspevkov na sociálnych sieťach. Podľa zdrojov portálu Cassidyová opustila Argentínu 14. októbra, no Payne zostal v Buenos Aires a ubytoval sa v hoteli CasaSur Palermo.

K jeho úmrtiu došlo 16. októbra krátko po 17.00 hod miestneho, respektíve 22.00 hod nášho času. Smrti predchádzajú správy, podľa ktorých sa Liam Payne správal nebezpečne a nevyspytateľne. TMZ sa podarilo zistiť, že niekto musel v hoteli zavolať políciu a nahlásiť jej agresívneho muža. Podľa svedkov si spevák v hotelovej hale rozbil laptop a zamestnanci ho odniesli do izby.

One Direction

Popová skupina One Direction, často skrátene označovaná ako 1D, vznikla v roku 2010. Zrodila sa z britskej televíznej hudobnej súťaže The X Factor, v ktorej obsadila tretie miesto. Jej členmi sa stali Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan a Zayn Malik, ktorý ale skupinu opustil v roku 2015.

V nasledujúcom roku skupina oznámila, že svoju činnosť prerušuje, ale nerozpadá sa. Všetci členovia vrátane Payna pokračovali v hudobnej kariére ako sólo speváci.

Liam James Payne sa narodil 29. augusta 1993 v anglickom Wolverhamptone. Mal dve staršie sestry. Bol otcom sedemročného syna Beara, ktorého mal s bývalou partnerkou, speváčkou Cheryl Cole.

Zdroje: TASR, TMZ

Najnovšie videá

Trendové videá