Ceny nehnuteľností na Slovensku vyrážajú dych: Luxusnú usadlosť za viac ako 2 milióny eur si dovolia len najbohatší

  • Od moderného domu v Bratislave, až po luxusnú usadlosť v Turci
  • Slovensko ponúka prepychové nehnuteľnosti za závratné sumy
Luxusné bývanie na predaj
  • Od moderného domu v Bratislave, až po luxusnú usadlosť v Turci
  • Slovensko ponúka prepychové nehnuteľnosti za závratné sumy

Slovenský realitný trh prežíva nový „boom“, no nie všetky nehnuteľnosti sú dostupné bežným kupujúcim. Luxusné rezidencie, ktorých ceny sa šplhajú do závratných výšin, si môžu dovoliť len tí najbohatší Slováci. Pozrime sa spoločne na jedinečné skvosty v rôznych kútoch Slovenska, ktoré sľubujú prepychový životný štýl, aký by si na domácom trhu zrejme nečakal.

Moderný rodinný dom v Bratislave

V ponuke na stránke Nehnuteľnosti.sk nájdeš exkluzívny, úplne nový rodinný dom s moderným dizajnom a nádherným výhľadom na Bratislavu, situovaný v prestížnej lokalite pod lesom Ahoj – Briežky. Stavba sa nachádza na priestrannom pozemku s rozlohou 620 m² a ponúka dokonalé súkromie aj komfort.

Dom je zariadený na mieru vyrábaným nábytkom a je vhodný aj ako investícia. Pozostáva zo 6 izieb a 2 kúpeľní, pričom je vybavený modernými technológiami, ako sú tepelné čerpadlo, podlahové vykurovanie, stropné chladenie a energetický certifikát A0. Predpokladané náklady na vykurovanie predstavujú iba 20 €/mesiac.

Z terasy sa ponúka impozantný panoramatický výhľad na Bratislavu. K pozemku vedie nová asfaltová cesta a parkovanie je zabezpečené za elektrickou bránou. Nový majiteľ si však siahne hlboko do vrecka, táto luxusná nehnuteľnosť sa predáva za 2 499 000 eur.

Jedinečná usadlosť v prostredí Turca

Výnimočná usadlosť v malebnej obci Sklené, neďaleko Turčianskych Teplíc, sa rozprestiera na rozľahlom pozemku s výmerou 3,2 ha a spája ubytovacie, športovo-relaxačné aj hospodárske priestory.

Nehnuteľnosť poskytuje ubytovanie pre 19 osôb v hlavnej budove a troch samostatných zruboch. K dispozícii je vnútorný wellness s vírivkou a infrasaunou, ako aj vonkajší vyhrievaný bazén s protiprúdom, tenisový kurt, detské ihrisko, krytý altánok s grilom a 3D projektorom.

Areál ponúka výbeh pre kone, jazierko a lesopark s vysokou zverou, čo umocňuje pocit absolútneho súkromia a spojenia s prírodou. Cena tejto jedinečnej usadlosti je 1 950 000 €.

Luxusná rodinná usadlosť v Dunajskom Klátove

Ďalšia exkluzívna usadlosť na predaj sa nachádza v lokalite Dunajský Klátov. Rozprestiera sa na pozemku o výmere takmer 3 ha a ponúka jedinečný životný štýl obklopený zeleňou, zvieratami a výnimočnou architektúrou. Je ideálna pre náročných klientov, ktorí ocenia vysoký komfort a prepojenie s prírodou.

Usadlosť je vybavená krytou tenisovou halou, bazénom s vodopádom, ovocnými sadmi, výbehom pre kone a priamym prístupom k riečke Klatovský kanál. Súčasťou je aj čarovná vinárnička a vonkajšia letná kuchyňa s terasou.

Na poschodí sa nachádzajú 3 priestranné spálne s kúpeľňami a fitness zóna, pričom hlavná spálňa disponuje vlastnou kúpeľňou, šatníkom a výstupom na veľkolepú terasu s vírivkou. Areál ponúka dokonalé zázemie pre chov vodného vtáctva, oviec či koní, a zároveň zabezpečuje pohodlie moderného života. Predajná cena tejto výnimočnej nehnuteľnosti je 1 590 000 €.

Apartmánový dom v Tatrách

Pre náročných je v ponuke jedinečný investičný apartmánový dom v nádhernej prírode Jánskej doliny, postavený v roku 2009. Majestátny dom s úžitkovou plochou 480 m² a rozsiahlym pozemkom o výmere viac ako 6000 m² ponúka 7 plne zariadených apartmánov, spoločenskú miestnosť, herňu a súkromný 3-izbový byt s vlastným vstupom.

Apartmánový dom sa môže pochváliť dokonalou kombináciou luxusu, súkromia a prírodného prostredia. Ponúka panoramatické výhľady na okolité hory, ticho, čerstvý vzduch, potok na pozemku a zároveň blízkosť k termálnym kúpeľom, wellness centrám, reštauráciám, turistickým chodníkom, lyžiarskym strediskám a cyklotrasám.

V minulosti bol prenajímaný s vysokou obsadenosťou, čo z neho robí ideálnu investičnú príležitosť. Vybavenie na najvyššej technickej úrovni (tepelné čerpadlo, dve studne, čistička odpadových vôd) zaručuje veľmi nízke prevádzkové náklady – len 330 € mesačne.

Táto nehnuteľnosť predstavuje výnimočnú investíciu alebo honosné rodinné sídlo uprostred krásnej prírody bez kompromisov. Lokalita Liptovský Ján je jednou z najvyhľadávanejších turistických oblastí Slovenska s termálnymi kúpeľmi, jaskyňami, lyžiarskymi strediskami a množstvom ďalších možností pre relax a aktívny oddych.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Najnovšie videá

Trendové videá