Zarobíš si až 5 000 eur mesačne. Toto sú TOP pracovné pozície v celej krajine (ZOZNAM)

  • Pozri sa na atraktívne pracovné ponuky v rôznych odvetviach
  • Nájdeš tu pozície v obchode, stavebníctve, štátnej správe aj technike
image (2)
Ilustračné foto TASR/Jaroslav Novák, Freepik/@freepik
  • Pozri sa na atraktívne pracovné ponuky v rôznych odvetviach
  • Nájdeš tu pozície v obchode, stavebníctve, štátnej správe aj technike

Ak hľadáš prácu, ktorá nielenže ponúka skvelý plat, ale aj zaujímavé benefity, práve pre teba tu máme niekoľko lukratívnych ponúk.

Či už máš skúsenosti s obchodom, technikou, alebo by si chcel pracovať pre štát, na Slovensku je veľa príležitostí. Prinášame ti prehľad pozícií, kde môžeš zarobiť od 2 000 až do 5 000 eur mesačne.

1. Spirit: Senior Key Account Manager

Zobraziť pracovnú pozíciu →

Ak si dynamický a skúsený obchodník, pozícia Senior Key Account Manager v spoločnosti Spirit by mohla byť presne pre teba. Ako kľúčový kontakt pre dôležitých klientov budeš zodpovedný za riadenie vzťahov, identifikáciu potrieb a hľadanie riešení na mieru. Budeš sa starať o veľkých zákazníkov, udržiavať s nimi dlhodobé vzťahy a pomáhať firme napredovať.

Okrem toho získaš pri tejto práci flexibilitu a priestor pre vlastné rozhodnutia. A s platom 1 600 až 5 000 eur mesačne určite nepôjdeš domov nespokojný!

2. Ministerstvo vnútra SR: Vedúci oddelenia riadenia ľudských zdrojov

Zobraziť pracovnú pozíciu →

Chcel by si pracovať pre štát a riadiť ľudské zdroje? Ministerstvo vnútra SR hľadá vedúceho oddelenia riadenia ľudských zdrojov, ktorý bude zodpovedať za rozvoj zamestnancov, školenia a výber nových ľudí. Táto pozícia je kľúčová pre udržiavanie kvalitného personálu a nastavovanie pracovných podmienok v celej inštitúcii.

Ak máš skúsenosti s vedením ľudí a chceš pracovať v stabilnom prostredí, môžeš získať plat od 2 420 do 2 680 eur mesačne. Navyše, práca na ministerstve prináša aj iné výhody, ako stabilita a možnosť ovplyvňovať dôležité rozhodnutia.

3. Goodwill Recruitment: Elektrikár s možnosťou cestovať

Zobraziť pracovnú pozíciu →

Máš rád manuálnu prácu a zároveň si rád na cestách? Pozícia elektrikára pre Goodwill Recruitment ti umožní spojiť techniku s cestovaním. Budeš inštalovať a opravovať elektrické zariadenia v rôznych lokalitách, pričom každý deň ťa čaká niečo nové.

Táto práca si vyžaduje technické zručnosti a elektrotechnické vzdelanie. Okrem základného platu 3 000 eur ti firma ponúka aj diéty a možnosť ďalšieho vzdelávania. Ak hľadáš akčnú prácu mimo kancelárie, toto môže byť pre teba to pravé.

4. Business Media: Media Sales Executive

Zobraziť pracovnú pozíciu →

Zaujíma ťa svet médií a máš skúsenosti s obchodom? Business Media hľadá Media Sales Executive, ktorý bude predávať mediálny priestor a pomáhať klientom zviditeľniť sa. Tvoja úloha bude rozvíjať obchodné vzťahy s firmami a predávať im reklamné kampane.

S platom 1 400 až 4 000 eur mesačne a možnosťou provízií sa tvoje obchodné úspechy môžu rýchlo odzrkadliť aj na výplatnej páske. Táto pozícia je ideálna pre komunikatívnych a energických ľudí, ktorí chcú pracovať v kreatívnom prostredí.

5. Nitra: Stavbyvedúci

Zobraziť pracovnú pozíciu →

Hľadáš výzvu v stavebníctve a máš skúsenosti s riadením projektov? Belevis Construction hľadá Projektového manažéra, ktorý bude zodpovedný za riadenie stavebných projektov od plánovania až po realizáciu. Tvojou úlohou bude koordinovať tímy, zabezpečovať dodržiavanie termínov a rozpočtov, a spolupracovať s klientmi a dodávateľmi.

Táto pozícia ponúka príležitosť pre odborníkov, ktorí chcú pracovať na významných projektoch. Platové ohodnotenie je od 2 000 do 3 000 eur mesačne s možnosťou ďalších odmien. Ak máš vysokoškolské vzdelanie v stavebníctve a skúsenosti s projektovým manažmentom, neváhaj a prihlás sa!

Zdroj: Profesia

Najnovšie videá

Trendové videá