Slovenská hokejová legenda hľadá zamestnancov. Ponúka plat 1 900 eur mesačne, stačí prejsť testom

  • Slovenská hokejová legenda hľadá nových zamestnancov
  • Ponúka plat do 1 900 eur
  • Stačí ti splniť tieto podmienky
Marián Hossa a donášková služba potravín pri práci.
Ilustračné foto TASR/Pavel Neubauer, Freepik/@senivpetro
  • Slovenská hokejová legenda hľadá nových zamestnancov
  • Ponúka plat do 1 900 eur
  • Stačí ti splniť tieto podmienky

Spoločnosť Hossa Family zverejnila nový inzerát na portáli Profesia.sk. Hľadajú gastrovodiča, ktorý zabezpečí distribúciu potravín na severnom a strednom Slovensku.

Hossa Family, známa svojimi aktivitami v gastronómii, sa rozrastá a ponúka príležitosť stať sa súčasťou ich tímu. Ak máš záujem o stabilnú prácu, toto je šanca pridať sa k úspešnej firme.

Základný plat a extra štedré odmeny

Ak si hľadáš prácu ako vodič, na portáli Profesia.sk sa objavila ponuka od Hossa Family. Ide o pozíciu gastrovodiča pre kategóriu C, kde by si zabezpečoval rozvoz potravín v oblastiach Poprad a Zvolen. Ak máš vodičský preukaz skupiny C a preferuješ plný úväzok, táto práca by mohla byť to, čo hľadáš.

Čo sa týka mzdy, Marián Hossa ťa určite nesklame. Základný plat sa pohybuje od 1 300 do 1 900 eur mesačne, v závislosti od výkonu a skúseností. Základom je 900 €, ku ktorým sa pripočítavajú bonusy, ktoré môžu tvoje zárobky výrazne navýšiť.

Poznáte silný podnikateľský príbeh?
Reklama
Nominovať
Reklama
Nominovať
Nominujte ho v novom ročníku súťaže EY Podnikateľ roka tu →

Tvojou úlohou bude rozvážať potraviny po určených trasách. Ak máš rád cestovanie a vyhovuje ti dynamická práca, Hossa Family má pre teba výbornú možnosť.

Striedanie trás ti navyše prinesie extra odmenu vo výške 300 eur. Okrem toho si môžeš prilepšiť vďaka kilometrovým a ďalším bonusom, vrátane špeciálnej odmeny od riaditeľa.

Na túto pozíciu nepotrebuješ vysokú školu ani špeciálne kvalifikácie. Ak máš ukončenú strednú školu, vodičák skupiny C a chuť pracovať, si na správnej adrese. Hossa Family dáva príležitosť aj tým, ktorí nemajú maturitu.

Máš životopis hotový? Pošli ho čím skôr a využi túto šancu. Môžeš sa stať súčasťou firmy, kde sa šport a podnikanie stretávajú.

Finančné úspechy Hossovho podniku

Marián Hossa sa pustil do podnikania s pirohami ešte počas aktívnej hokejovej kariéry. Po jej skončení odkúpil podiel od svojho bratranca a stal sa jediným majiteľom firmy. Jeho otec zastáva pozíciu riaditeľa.

„Moje prvé investície do rodinnej firmy, v ktorej vtedy ešte figuroval môj bratranec Peter, sa datujú do roku 2008. Prioritou bol však vtedy hokej. Napriek tomu som sledoval, ako sa firme darí. O tri roky neskôr, v roku 2011, prestúpil z hokeja do nášho rodinného podnikania aj môj otec. Všetky potrebné informácie som mal od neho ,z prvej ruky‘. Situácia sa však odvtedy zmenila, hokejovú kariéru som úspešne uzavrel. Teraz sa naplno venujem firme,“ uviedol Hossa pre portál Trend.

V roku 2022 sa podnikanie legendárneho hokejistu vyvíjalo viac než priaznivo, keď zarobili vyše pol milióna eur. Avšak to bol len začiatok. Minulý rok zaznamenali ešte výraznejší úspech – čistý zisk dosiahol úctyhodných 1,2 milióna eur.

Hossovci pritom neplánujú spomaliť, práve naopak. Firma expanduje po celom Slovensku, otvára nové prevádzky a investujú do nej nemalé finančné prostriedky, aby zabezpečili ďalší rast a úspech.

Zdroje: Profesia.sk, Trend

Najnovšie videá

Trendové videá