Elitný šéfkuchár otvára v Bratislave novú neobyčajnú reštauráciu. Prezradil nám detaily aj dátum otvorenia

  • Umenie a gastronómia sa čoskoro spoja v centre Bratislavy
  • Vzniká nová ambiciózna reštaurácia Moozi, ktorá ponúkne nielen špičkovú ponuku
Moozi
Instagram/alcronrestaurantprague, Matej Hutta
  • Umenie a gastronómia sa čoskoro spoja v centre Bratislavy
  • Vzniká nová ambiciózna reštaurácia Moozi, ktorá ponúkne nielen špičkovú ponuku

Úspešný tím Bao Brothers, známy svojimi ázijskými street food špecialitami, otvára nové bistro Moozi na Dunajskej ulici 7.

Názov inšpirovaný múzou umenia napovedá, že nepôjde len o bežnú reštauráciu. Moozi sľubuje jedinečný koncept, kde sa prelína kulinárske umenie s vizuálnymi prvkami od popredného slovenského umelca.

Čo všetko stojí za týmto zaujímavým projektom a aké gurmánske zážitky môžu návštevníci očakávať? O tom všetkom sme sa porozprávali s hlavou tohto projektu a šéfkuchárom – Michalom Konrádom. 

„Názov Moozi je odvodený od slova Múza, bohyne umenia. Má odzrkadľovať myšlienku, že Moozi je miesto, kde sa umenie stretáva s gastronómiou,“ vysvetľuje.

Tento koncept sa odráža aj v interiéri, kde návštevníci nájdu umelecké diela od popredného slovenského umelca Mateja Fabiána. Zaujímavosťou je, že tieto umelecké prvky sa budú časom meniť.

Lokalita s veľkým potenciálom

Lokalitu si majitelia nevybrali náhodou. „Dunajská ulica je centrum Bratislavy a v jej okolí je niekoľko dobrých konceptov. Pri hľadaní priestoru nám prišiel do cesty tento daný priestor a po dôkladnom zvážení všetkých pre a proti sme sa rozhodli otvoriť naše bistro práve tu,“ objasňuje šéfkuchár.

moozi (8)
zdroj: Matej Hutta

Hoci priestor nie je príliš rozľahlý – ponúkne približne 20 – 22 miest na sedenie a v letnej sezóne pribudnú aj vonkajšie stoly – ambície majiteľov sú veľké.

Moozi predstaví dvojaký koncept stravovania. Počas obeda sa môžu hostia tešiť na rôzne druhy bento boxov – komplexných jedál pozostávajúcich z viacerých menších porcií vrátane mäsa, rýb, pestrej škály zeleniny a sladkej bodky na záver.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia Zabezpečené šifrovaním
Trust pay Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.
Zdroj: Swiss Life Select

Najnovšie videá

Trendové videá