Jedinečná možnosť pracovať v Startitup: Hľadáme odhodlaných juniorov aj skúseného editora (PREHĽAD)

  • Startitup práve otvára dvere nielen pre nových redaktorov a skúsených editorov
  • Zisti, čo je v ponuke a ak si myslíš, že by si zapadol do nášho tímu, určite sa nám ozvi
Startitup
Startitup
  • Startitup práve otvára dvere nielen pre nových redaktorov a skúsených editorov
  • Zisti, čo je v ponuke a ak si myslíš, že by si zapadol do nášho tímu, určite sa nám ozvi

Startitup Group, jedno z najväčších a najvplyvnejších digitálnych médií na Slovensku, ktoré momentálne hľadá nových redaktorov do svojho dynamického tímu. Či už si junior plný elánu alebo skúsený editor s jasnou víziou, aktuálne máš jedinečnú možnosť pridať sa k tímu, ktorý formuje mediálnu scénu Slovenska.

Startitup si dal za cieľ nielen informovať, ale aj formovať spoločnosť, a to hľadá aj u nových členov redakcie.

Práca pre Startitup nie je len o bežných redaktorských povinnostiach. Čakajú ťa stretnutia s najvplyvnejšími podnikateľmi, politikmi či odborníkmi, možnosť byť súčasťou veľkých spoločenských udalostí a sloboda tvoriť unikátny obsah.

Zároveň budeš pracovať v kolektíve, ktorý podporuje tvoj rast, názor a kreativitu. Poďme sa pozrieť, čo konkrétne od teba v Startitup očakávame, a čo môžeš očakávať ty od nás.

Redaktor zahraničného spravodajstva

V tejto pozícii budeš sledovať udalosti z celého sveta a snažiť sa nájsť ich spojenie so Slovenskom. Reaktivita a schopnosť pracovať pod tlakom sú nevyhnutné vlastnosti – náš svet sa mení rýchlosťou blesku a my chceme byť prví, ktorí informujú.

Zahraničný redaktor môže čakať mzdové ohodnotenie od 1 300 € mesačne, čo je len základ. Ponúkaná práca na živnosť umožňuje občasnú prácu z domu, ale čakaj výzvy, ktoré ťa vytrhnú z pohodlia kancelárie. Čo ti môžeme sľúbiť, je príležitosť zažiť dianie priamo „v teréne“ – konferencie, stretnutia so zahraničnými analytikmi či návštevy politických udalostí.

Junior redaktor/redaktorka – rozbiehaj kariéru na mieste, kde tvoj názor zaváži

Ak si na začiatku svojej kariéry, práve pre teba je tu pozícia junior redaktora, kde sa naučíš nielen písať, ale aj myslieť ako novinár. Startitup od teba čaká, že si vždy pripravený skočiť do diania a spracovať aktuálne udalosti, a to aj priamo z terénu.

Tvoje výstupy budú viditeľné – či už pôjde o reportáže z tlačových konferencií, rozhovory s influencermi alebo príbehy bežných ľudí, ktorí majú čo povedať. Práca na tejto pozícii je ohodnotená na minimálne 1 000 € mesačne. Máš možnosť stretnúť sa s rôznymi osobnosťami, zúčastniť sa konferencií či dokonca zmeniť spôsob, akým čitatelia vnímajú spravodajstvo.

Redaktor domáceho spravodajstva – buď tam, kde sa niečo deje

Ak si doma v slovenskej politike, spoločnosti a vieš, čo je podstatné, pozícia redaktora domáceho spravodajstva čaká na teba. Startitup potrebuje rýchleho, odhodlaného novinára, ktorý sa nebojí vyraziť za exkluzívnym obsahom.

Táto pozícia je odmeňovaná mzdou od 1 100 až po 1 600 € mesačne a umožňuje občasnú prácu z domu. Získaš skúsenosti priamo z centra diania, dostaneš sa na tlačové konferencie, ale aj do situácií, ktoré môžeš sledovať len naživo.

Tvor exkluzívny obsah pre tých, ktorí hľadajú viac – staň sa redaktorom pre Premium

Ak si doma v biznisových a spoločenských témach a chceš tvoriť obsah, ktorý si získava prémiové publikum, pozícia Redaktora Premium obsahu v Startitup je pre teba ako stvorená. Budeš pracovať na tvorbe exkluzívnych článkov a rozhovorov s významnými osobnosťami, ktoré nikde inde nenájdeš.

Dynamika digitálneho média znamená, že rozhodujú minúty – zvládať stres a rýchlo reagovať sú preto kľúčové vlastnosti. Čaká ťa aj účasť na zaujímavých eventoch, kde môžeš načerpať nové témy a inšpirácie pre svoj obsah. Začínaš s odmenou od 1 400 € mesačne a staneš sa súčasťou kolektívu, ktorý podporuje tvoj rozvoj a poskytuje skvelé pracovné prostredie plné možností na networking a rast.

Editor – formuj Startitup a posúvaj ho ďalej

Ak máš niekoľkoročnú prax v médiách a hľadáš miesto, kde môžeš zúročiť svoje schopnosti, pozícia editora ponúka skvelú možnosť. Ako editor budeš určovať smerovanie redakcie, prideľovať témy, mentorovať kolegov a zlepšovať obsah, ktorý Startitup prináša.

Mzdové ohodnotenie sa pohybuje od 1 500 do 2 200 € mesačne, pričom získaš možnosť zúčastniť sa zahraničných seminárov a konferencií. Svojou prácou ovplyvníš nielen výslednú kvalitu textov, ale aj celkové vnímanie médií na Slovensku.

Výhody a benefity pre zamestnancov

Startitup sa stará o svojich ľudí. Od firemných raňajok a kávového servisu až po teambuildingové akcie a športové eventy – atmosféra vo firme je živá a priateľská. Nové a moderné priestory, neustále vzdelávacie workshopy a možnosť zúčastniť sa zahraničných konferencií dávajú zamestnancom šancu rásť nielen kariérne, ale aj osobne. Zamestnanecké benefity zahŕňajú:

  • Pravidelné vzdelávanie a workshopy
  • Lístky do kina a na spoločenské akcie
  • Firemné bicykle, elektrické kolobežky
  • Firemné raňajky a káva
  • Teambuildingy a športové eventy

Ďalšie pracovné príležitosti v Startitup

Ak sa zaujímaš o digitálne médiá a chceš byť súčasťou tímu, ktorý prináša najlepší obsah na Slovensku, tieto pozície v Startitup sú práve pre teba:

Produktový manažér pre Prémiový obsah

Máš vášeň pre rozvoj digitálnych produktov? Ako Produktový manažér pre Prémiový obsah budeš zodpovedný za inovácie a optimalizáciu produktu PREMIUM, čo zahŕňa nastavenie procesov, spoluprácu s marketingovým, technickým a obsahovým tímom a komunikáciu so zákazníkmi. Hlavnou výzvou je udržať našu konkurenčnú výhodu a prinášať hodnotu našim predplatiteľom, pričom tvoj mesačný príjem môže začínať na 1 400 €. Ak si detailista s citom pre zákaznícke potreby, hľadáme práve teba.

Marketingový manažér/PR

Baví ťa budovať značky a vytvárať PR stratégie? V tejto pozícii budeš zodpovedný za riadenie vzťahov s mediálnymi klientmi, tvorbu PR plánov a krízovú komunikáciu. Spolu s obchodným tímom budeš pracovať na budovaní imidžu našej značky, komunikovať s partnermi a pripravovať tlačové správy. S mesačným príjmom od 1 500 € a s možnosťou budovať brand Startitup na mediálnej scéne Slovenska, môžeš očakávať dynamickú prácu, v ktorej využiješ svoje komunikačné schopnosti.

Head of Socials

Žiješ sociálnymi sieťami? Ako Head of Socials budeš vytvárať stratégie a kampane, ktoré zvýraznia našu značku v online svete. Budeš nielen spravovať naše sociálne siete, ale aj vytvárať obsah, ktorý rezonuje. Reporting a analýzy ti poskytnú spätnú väzbu a tvoj prínos bude mať skutočný vplyv na celkové výsledky. S mesačnou odmenou od 1 600 € a benefitmi, ako sú lístky do kina, firemné raňajky či pravidelné vzdelávanie, sa postaráš o to, aby značka Startitup bola viditeľná a rozpoznateľná.

Tieto pozície sú pre tých, ktorí sú pripravení zanechať stopu v digitálnom svete. Nájdeš u nás stabilitu, rozvoj a veľké možnosti kariérneho rastu, tak neváhaj a pošli nám svoj životopis už dnes.

Najnovšie videá

Trendové videá