Ak ti takto načapujú pivo, mal by si ho okamžite vrátiť | Bez výhovoriek
- Do Bez Výhovoriek prišiel majster Slovenska v čapovaní piva Ľuboš Meško. Na pivo sa pozerá odborným okom a o to svoje sa excelentne stará
- Pracuje v gastre už 20 rokov a priemerne denne načapuje aj 100 pív
- Tieto znaky by malo mať správne načapované pivo. Ak ich nemá, vráť ho
- Do Bez Výhovoriek prišiel majster Slovenska v čapovaní piva Ľuboš Meško. Na pivo sa pozerá odborným okom a o to svoje sa excelentne stará
- Pracuje v gastre už 20 rokov a priemerne denne načapuje aj 100 pív
- Tieto znaky by malo mať správne načapované pivo. Ak ich nemá, vráť ho
Pivo v dnešnej dobe prežíva renesanciu a porozprávať o ňom prišiel do Bez Výhovoriek najlepší výčapník na Slovensku Ľuboš Meško. Pracuje ako majster výčapník v podniku Srdcovka, ktorý sa nachádza pod bratislavskou Redutou.
Ľuboš sa v gastre pohybuje už 20 rokov a vyhral súťaž Gambrinus Majster výčapu 2019. Nie je to len o správnom čapovaní, ale aj o celkovej starostlivosti o pivo. Ako sme na tom v porovnaní s Čechmi a akú chybu robia najčastejšie v podnikoch, keď ti čapujú pivo?
Ľuboš prezradil, ktoré pivo je to najlepšie a čo všetko musí dobre načapované pivo spĺňať. Ako čapovanie prebieha a čo by si určite nemal urobiť si vyskúšal aj samotný Draho Piok. Môže meniť profesiu, alebo by mal radšej ostať pri moderovaní? Dozvieš sa vo videu.
Nezabudni, piť alkoholické nápoje treba s rozumom a od 18 rokov! ;)
Čítajte viac z kategórie: Rozhovory