Andrea vymenila kancelársku prácu za pec. V Bratislave pripravuje kváskové rožky, na ktoré ľudia nedopustia
- Rodáčka zo Starej Ľubovne prerazila v rozrastajúcom sa Malinove
- Jej projekt Bajta je pre mnohých naozajstným prekvapením
- Rodáčka zo Starej Ľubovne prerazila v rozrastajúcom sa Malinove
- Jej projekt Bajta je pre mnohých naozajstným prekvapením
Obec Malinovo v okrese Senec v blízkosti Malého Dunaja sa postupne stáva rodiskom gastro projektov, za ktorými sa sem oplatí vyraziť. Svoj vysnívaný biznis tu rozbehla aj Andrea Talárová.
Mladá Slovenska priniesla na trh projekt Bajta – coffe and bakery. Do podnikania postaveného na službách zákazníkom, výberovej káve a kváskovom pečive sa dostala potom, ako zanechala bežnú administratívnu pozíciu, na ktorej roky pôsobila.
Andrea sa rozhodla opustiť stabilné zamestnanie a s pomocou rodiny a blízkych kamarátov sa pustila do realizácie vlastnej remeselnej pekárne. Andrea hovorí, že mala ako študentka hotelovej akadémie k príprave pekárenských výrobkov z kvásku vždy veľmi blízko. Aj preto bola pevne odhodlaná, že do svojej pekárne dá všetku snahu a aj značné financie.
„Len samotné zariadenia a reprezentatívne vybavenie prevádzky pre úspešne fungovanie podniku stáli rádovo niekoľko desiatok tisíc eur a k tomu bola potrebná ešte nevyhnutná rekonštrukcia priestorov z predošlého kaderníckeho salónu. Boli potrebné aj dodatočné investície pre naplnenie celkového podnikateľského zámeru,“ objasňuje.
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Najskôr administratívna pracovníčka, teraz pekárka. Mala strach z neúspechu?
- Kedy začína svoj pracovný deň?
- Prečo je kváskové pečivo lepšie?
- Viac sa dočítaš v našom článku
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom