Bistro v Bratislave dá novým zamestnancom stovky eur na ubytovanie. Otvorilo v historickej budove
- Cestovinová manufaktúra aj vlastná „in house“ cukráreň
- Koncept Mint sa otvára už aj v historickej budove bývalej cvernovej továrne

- Cestovinová manufaktúra aj vlastná „in house“ cukráreň
- Koncept Mint sa otvára už aj v historickej budove bývalej cvernovej továrne
V Bratislavskom Ružinove na Herlianskej ulici 6 takmer presne pred rokom vyrástlo nové bistro, ktoré sa špecializuje na remeselnú výrobu potravín, využívajúc skúsenosti vlastných pekárov, kuchárov, barmanov a baristov.
Jeho názov je Mint a je prepojením talianskej a mediteránnej kuchyne s ohľadom na lokálne chute a tradície. Za celým projektom stojí najväčšia gastro spoločnosť na Slovensku – skupina Medusa.
Prvé, čo zbadáš po prekročení prahu bistra, je veľká stena plná kváskových chlebíkov, vľavo od nej je zase otvorená kuchyňa s pizza pecou a po pravej ruke barová časť. Celý priestor má vysoké stropy s moderným industriálnym nádychom. Navyše, celá jedna stena s oknami býva otvorená, s plynulým prechodom k vonkajšiemu sedeniu.
Pri návšteve bistra sme si vybrali Mint domácu limonádu s názvom pear & fig, za 0,50 l džbán sme zaplatili 3,39 eur, 1,50 l stálo 9,39 eur. Padlo vhod, že limonáda nebola zbytočne presladená, obsahovala kúsky figy, lístky medovky, citrón, limetku a sódu.
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Flagship prevádzka Mint sa neprezentuje len ako bistro a pekáreň
- Podľa jej tvorcov ide aj o podnik s pražiarenským coffee stagom a pro-baristom na praženie vlastnej kávy
- Teraz sa rozširuje do novej horúcej lokality v Bratislave
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity