Borovičkový bar a goralské halušky. Bratia spod Tatier ti naservírujú tradičné jedlá v modernom šate
- Marek a Daniel Jakubčákoví sú bratia, ktorí si splnili sen o vlastnej reštaurácii
- V Starom Smokovci vybudovali podnik, v ktorom ti naservírujú tradičné jedlá v modernom šate
- Marek a Daniel Jakubčákoví sú bratia, ktorí si splnili sen o vlastnej reštaurácii
- V Starom Smokovci vybudovali podnik, v ktorom ti naservírujú tradičné jedlá v modernom šate
Kvalitných reštaurácií, v ktorých sa pripravuje poctivá slovenská kuchyňa, nikdy nie je dosť. Dvaja bratia, podnikatelia, ktorí vyrastali pod Tatrami, sa rozhodli pridať na zoznam aj tú svoju. V Starom Smokovci vybudovali reštauráciu Slowenská.
Objasňujú, že naša lokálna kuchyňa bola už od malička ich najobľúbenejšou. Ich spoločný sen bol roky jasný – založiť si vlastný podnik, kde budú môcť ľuďom ponúkať jedlo, ktorému neodolá žiaden pravý gurmán.
„Obaja dlhodobo podnikáme, ja v sprostredkovateľskej oblasti, v minulosti som pôsobil aj v gastronómii, Daniel vo svete reklamy. Toto nie je náš prvý spoločný projekt, v minulosti sme už spolu prevádzkovali diskotéku,“ objasňuje Marek pre Startitup.
Spoločne priznávajú, že pred realizáciou ich gastro sna mali aj určité obavy. Tvrdia však, že išlo o akýsi prirodzený podnikateľský rešpekt.
Dobre si uvedomovali, že aj keď svojmu nápadu veria na 100 %, nemusí sa zapáčiť dostatočnému množstvu ľudí. Ako sa hovorí, sto ľudí a sto chutí. A toto tvrdenie je v gastro svete silnejšie ako kdekoľvek inde.
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Vyrastali pod Tatrami a vždy vedeli, že raz budú mať vlastnú reštauráciu
- Svoju víziu naplnili a v Starom Smokovci vlastnia unikátny projekt
- Nechýba tu ani dizajnová mäsiareň či borovičkový bar, aký inde nenájdeš
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom