Donáškové služby si berú až 30 % z ceny jedla. V zásade je to celý náš zisk
- Ako si poradil s koronou najlepší burger v Bratislave? Čo museli zmeniť ti povie majiteľ Michal Ščevlík
- Priestor podniku sa zmenil na nepoznanie, miesto stolu a prestierania tam nájdeš niečo iné
- Donášhové služby sú momentálne jediným záchrancom reštauračného biznisu. Berú však veľkú časť zisku
- Ako si poradil s koronou najlepší burger v Bratislave? Čo museli zmeniť ti povie majiteľ Michal Ščevlík
- Priestor podniku sa zmenil na nepoznanie, miesto stolu a prestierania tam nájdeš niečo iné
- Donášhové služby sú momentálne jediným záchrancom reštauračného biznisu. Berú však veľkú časť zisku
Reštaurácie sa dostávajú počas korony do poriadne zložitej situácie. Veľa z nich sa adaptuje na nové podmienky fungovania. Donáška sa stáva najdôležitejším predajným kanálom. Ako sa k zmenám postavil najlepší burger v Bratislave Roxor ti prezradí jeho zakladateľ Michal Ščevlík.
Kedy majú vyťaženú kuchyňu a ostali im zákazníci verní? Koľko si berú za donášku obľúbené delivery služby? Ako sú na tom dodávatelia kvalitných surovín do burgrárne Roxor a ako to u nich vyzerá v kuchyni dnes? To všetko sa dozvieš v relácii Robíme to INAK s Ivom.
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy