ZIMNÝ FESTIVAL JEDLA
Popis udalosti
Známy reštauračný bedeker Gurmán na Slovensku organizuje už 12. ročník festivalu pre gurmánov z celého Slovenska. To, že sa jedná o asi najobľúbenejšiu akciu pre gurmánov, svedčí nielen jeho 11 predchádzajúcich ročníkov, ale hlavne počet reštaurácií, ktoré sa tento rok zapojili. Gurmán na Slovensku pre vás vybral rekordných 54 zaujímavých reštaurácií a predstaví vám aj zopár tvárí nových mladých šéfkuchárov.
Pripravte sa na hojné a rôznorodé menu z celého Slovenska, ktoré vás iste potešia. Opäť vás na svoje pochúťky pozývajú hviezdy slovenskej gastronómie ako UFO, Mlyn 108, Chateau Čereňany, Doma u nás, Kaviareň Slávia, IASAI, Au Café, BISTRONOMY či Hotel Lomnica.
Novinka z minulého roka sa osvedčila a tešiť sa na ňu môžete aj tento rok. Jolly Jocker v podobe 2 michelinskej reštaurácie Platán, šéfkuchára Ištvána Peštiho z Maďarska sa zapojí so svojim Bistrom Platán.
Ako vlastne funguje Zimný festival jedla ?
Festival funguje na princípe rezervácií do vybraných reštaurácií z celého Slovenska
- Hosť si na stránke ZFJ zaregistruje svoje konto
- Následne si vyberie zo zoznamu reštaurácií, ktoré do festivalu vybral bedeker Gurmán na Slovensku, pozrie si ich festivalové menu pozostávajúce z 3-4 jedál, vína a minerálnej vody. Porovná jednotlivé menu, a to, ktoré ho najviac osloví, tam si rezervuje degustáciu.
- Nájde si v kalendári voľné miesta a potvrdí svoj počet miest.
- Vyberie spôsob platby a potvrdí
- Ak platil kartou, nájde si okamžite vo svojom konte Degustačný kupón vo forme PDF. Stiahne si ho do mobilu alebo vytlačí! Pretože ním v reštaurácii ZAPLATÍ. Ak platil prevodom, tak si ho nájde vo svojom konte o 24 hodín.