Kuracie prsia zo supermarketu majú až 40 percent vody a množstvo chemikálií
- Rozprávali sme sa s Mariánom Petríkom, majiteľom siete predajní mäsa Farmhouse. Máme na Slovensku kvalitné mäso?
- Prísne hygienické a veterinárne normy zabezpečujú, že domáce chovy nepoužívajú napríklad rastové hormóny
- Lacné mäso v supermarkete z cudzích krajín nepodlieha takej prísnej kontrole a môže obsahovať škodlivé látky
- Rozprávali sme sa s Mariánom Petríkom, majiteľom siete predajní mäsa Farmhouse. Máme na Slovensku kvalitné mäso?
- Prísne hygienické a veterinárne normy zabezpečujú, že domáce chovy nepoužívajú napríklad rastové hormóny
- Lacné mäso v supermarkete z cudzích krajín nepodlieha takej prísnej kontrole a môže obsahovať škodlivé látky
O kvalitnom slovenskom mäse ti rozpráva Marián Petrík, majiteľ predajní Farmhouse. Vraví, že Slovensko patrí k najlepším producentom mäsa v rámci Európy.
Môžu za to prísne hygienické a veterinárne predpisy. Ako rozoznať nekvalitné mäso? To je často sprevádzané nízkou cenou a obsahuje množstvo škodlivých látok a dokonca až 40 % vody. Lokálne mäso je drahšie, no neobsahuje rastové hormóny a antibiotiká sa používajú len pri nevyhnutnej liečbe chorôb a zápalov dobytka či hydiny.
Ako vyzerá moderná komunikácia mäsiarstva na sociálnych sieťach v roku 2020 a čo by si mal o mäse vedieť aj ty? Aké chute prevládajú u Slovákov a čo všetko si vieš v dnešnej dobe kúpiť v poctivom mäsiarstve? Dozvieš s v relácii Podcast s Romčom. Príjemné počúvanie
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy