Lákavý plat a 4-dňový pracovný týždeň: Prestížna reštaurácia v Bratislave hľadá nových zamestnancov

  • Reštaurácia ECK rozširuje svoj tím
  • Stať sa môžeš čašníkom či somelierom
ECK
  • Reštaurácia ECK rozširuje svoj tím
  • Stať sa môžeš čašníkom či somelierom

Reštauráciu ECK na Devíne ti už zrejme nemusíme obzvlášť predstavovať. Ide o slovenský unikát, kam ľudia chodia za výnimočným gastronomickým zážitkom, vyladeným servisom a vínami od lokálnych i zahraničných pestovateľov.

Ak sa ti pozdáva predstava pre takýto projekt pracovať, teraz máš jedinečnú šancu. Reštaurácia aktuálne zverejnila informácie o lákavých voľných pozíciách. Hľadá sa napríklad čašník supervisor/čašníčka supervisorka.

Tvojou úlohou bude profesionálna obsluha hostí s ohľadom na maximálny komfort a spokojnosť hosťa, servírovanie alkoholických a nealkoholických nápojov, no aj príprava flooru a letnej terasy na večerný servis.

Medzi zamestnanecké výhody a benefity patrí napríklad 4-dňový pracovný týždeň, možnosť ďalšieho vzdelania a rozvoja vedomostí v modernej reštaurácii podávajúcej degustačné menu, ako aj zamestnanecká strava a príspevok na obuv a pracovnú uniformu.

Na tejto pozícii je ponúkaný plat 1 600 eur mesačne plus rozdelenie tringeltov na pravidelnej báze.

V hľadáčiku je aj nový somelier, ktorý si tu môže zarobiť 1 600 až 1 800 eur. Tvojou úlohou bude asistencia Head Sommelierovi pri servírovaní aperitívov, vína a šampanského. Na tvojich pleciach bude aj profesionálna obsluha hostí, špičková obsluha v reštaurácii plus návrhy a realizácia tematických ochutnávok, vínových a nealko pairingov.

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @eck_restaurant

Zíde sa ti zakladná znalosť lokalných a svetových vín a regiónov, zmysel pre detail, zodpovednosť, nadšenie pre prácu v gastronómii a vôľa sa ďalej rozvíjať, ako aj organizačné schopnosti. Treba tiež spomenúť, že pracovať budeš pod taktovkou uznávaného slovenského šéfkuchára Daniela Tilingera.

„Keď som sa rozhodol vyskúšať, ako sa varí za hranicami Slovenska, mal som už pár rokov odvarených v reštauráciách v sieti hotelov, ktoré priniesli na Slovensko 5* luxus. Bol to veľmi dobrý odrazový mostík – pokračovať v sieti, ktorá je známa po celom svete.“

„Napriek tomu, že som niečo vedel, musel som si poriadne zahryznúť do jazyka, zaradiť sa do radu a počúvať. Po čase vždy prišlo ocenenie, povýšenie, ale bez sebazaprenia by som sa vrátil domov a zasekol sa na jednej úrovni,“ opisuje svoju cestu na poli gastronómie Tilinger.

Ak mal vysnívanú kuchársku destináciu, tak to bol Londýn. Po čase mu to vyšlo. Ale ako sám tvrdí, nič sa nedeje bez toho, aby sa človek nesnažil. Je presvedčený, že tvrdá práca, vedomie, že najprv prežije dril a potom môže ohurovať šéfa svojimi nápadmi, to boli schody k jeho osobnému rastu.

„V mojom ponímaní je osobný úspech aj variť v michelinskej reštaurácii. Je to ako vyskúšať hrať inú ligu ako tú, na ktorej ste vyrastali. Naučil som sa toho veľa.“

„Okrem tovaroznalectva som spoznal veľmi veľa malých detailov, ktoré odlišujú priemerné reštaurácie od tých dobrých a úspešných. To sa týkalo nielen varenia, ale aj toho, ako sa majú kuchári správať k hosťom. Dnes už nie sú zavretí a oddelení lietajúcimi dverami od hostí,“ uzatvára.

Zdroje: profesia.sk, ECK

Najnovšie videá

Trendové videá