Luxusná reštaurácia s výhľadom zdobí sever Slovenska. Pancha Skybar ponúka zážitok na celý život

  • Svoje brány otvoril v roku 2019
  • Odvtedy sa formoval, dnes je považovaný za gastronomickú špičku
  • V Pancha Skybare pravidelne vystupuje špička EDM scény
pancha skybar žilina
kavickari.sk
  • Svoje brány otvoril v roku 2019
  • Odvtedy sa formoval, dnes je považovaný za gastronomickú špičku
  • V Pancha Skybare pravidelne vystupuje špička EDM scény

Kombinácia dizajnu z 20-tisíc plechoviek, vystúpení špičkových slovenských i zahraničných DJov a skvelého výhľadu na krajské mesto musí lákať každého. Pokiaľ medzi takýchto ľudí patríš, radi ti predstavíme Pancha Skybar. Jedinečný koncept sa nachádza v Žiline na desiatom poschodí hotela Holiday Inn.

Spočiatku síce boli štýlovým hudobno-koktailovým barom, no tento status časom posunuli na vyšší level, uvádza portál Kávičkári. Dnes sa o tomto podniku hovorí ako o gastronomickej špičke Žiliny a zážitkovej reštaurácii, ktorú musíš navštíviť. 

Vysoko nad strechami Žiliny

Pancha Skybar v Žiline prvýkrát otvoril svoje brány v septembri 2019 na najvyššom poschodí hotela. Pôvodným zámerom zakladateľov bolo priniesť na sever Slovenska svetovú klubovú atmosféru, čo sa im aj podarilo – pravidelne boli vypredaní a bez rezervácie ste si miesto nenašli.

Ľudí lákal dizajnový priestor s kvalitným ozvučením, najznámejšie mená slovenskej dídžejskej scény, doplnené výborným servisom a netradičnými koktailmi. Počas covidu však boli nútení koncept pozmeniť, čo sa napokon nesmierne osvedčilo. Z koktailového baru vznikla zážitková reštaurácia s výhľadom, ktorý si najviac vychutnáte pri západe Slnka.

„Možno to bude znieť príliš sebavedomo, ale dovolím si povedať, že učíme ľudí dopriať si a vychutnať gastronomické zážitky. Dávame si záležať na foodstylingu, servírovaní, náš tím skúša, experimentuje, hľadá inšpirácie v každej surovine, ladí chute a vizuály. Za tie štyri roky fungovania máme vybudovanú bázu skalných fanúšikov, ktorí prídu ochutnať každý náš koncept. Som za to nesmierne vďačný,“ začína rozprávanie Martin Mihálik, manažér Pancha Skybar.

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 𝗣𝗮𝗻𝗰𝗵𝗮 (@pancha_skybar)

Pancha Skybar – Moderná gastronómia s vplyvom Ázie

Ak by sme chceli definovať ich kuchyňu čo najvýstižnejšie, bola by to fúzia vyladenej ázijskej kuchyne s lokálnymi surovinami a prístupmi k príprave jedál. Menu menia pravidelne každé 3 až 4 mesiace, aby sa zachoval dôraz na čerstvosť a sezónnosť.

„S vynoveným tímom sme sa viac zamerali na zážitkovú gastronómiu a menej na párty. Samozrejme, naše signature piatky s DJ zostávajú. Milujeme ich my aj naši hostia,“ dodáva.

„V našom menu nájdete jedlá pripravené zo slovenských rýb a toho najkvalitnejšieho mäsa. Aj keď u nás nepodávame klasický hovädzí steak alebo grilovaného lososa, no vyskúšajte trhaný hovädzí krk na sechuánskom korení či pstruha duhového grilovaného na drevenom uhlí.

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 𝗣𝗮𝗻𝗰𝗵𝗮 (@pancha_skybar)

„Nezabúdame ani na vegánov, trhaná hliva v paradajkovom džeme s chipotle je chuťový zážitok.“ Už čoskoro predstavia nové jesenno-zimné menu a prezradíme, že je sa na čo tešiť.

Bar, reštaurácia, chameleón – aj to je Pancha Skybar

Pancha je otvorená od utorka do soboty, od 16:00, v týždni do polnoci, od piatka do druhej v noci. V Žiline a v širokom okolí nenájdeš podnik, ktorý dokáže meniť atmosféru tak, ako Pancha Skybar. Mení sa ako chameleón.

Dopraješ si neskoršiu večeru, zostaneš na párty, prinesú ti vodnú fajku a vychutnáš si našľapaný DJ set. Čo iná hodina, to iná atmosféra, všetko prirodzené a s príjemným „vajbom“ pod stropom vytvoreným z 20 000 plechoviek, ktorý so svetelnými efektami ožíva.

Okrem bežných návštevníkov sa Pancha Skybar orientuje aj na firemného klienta. „Našou veľkou výhodou je možnosť využiť aj kapacity hotela, v ktorom sídlime a jeho konferenčné priestory či wellness. Vieme tak pripraviť špičkovú konferenciu pre 100 ľudí s degustačným menu, teambuilding či školenie. Dokonca sme už hostili aj zopár svadieb,“ upresňuje Martin.

Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy

Zdroje: pancha.sk, Kávičkári.sk

Najnovšie videá

Trendové videá