Mäso z vlastného chovu a remeselný pivovar. Rodina Kadlecová na Záhorí vybudovala „oázu pre gurmánov“

  • Reštaurácia Jozef II. v Holíči je pomenovaná po reformnom panovníkovi a synovi Márie Terézie
  • Ten často trávili čas v neďalekom zámku
Rodina Kadlecová na Záhorí vybudovala „oázu pre gurmánov“
Kávičkári.sk/Rudolf Sladkovský
  • Reštaurácia Jozef II. v Holíči je pomenovaná po reformnom panovníkovi a synovi Márie Terézie
  • Ten často trávili čas v neďalekom zámku

V historickej budove, bohatej na podzemné priestory a tajné zákutia, si môžete vychutnať špeciality rakúsko-uhorskej kuchyne, dať si dobré pivo z vlastného pivovaru rodiny či zorganizovať svadbu alebo firemnú akciu.

Majitelia, hrdí na holíčsky región, svojou prácou odkazujú práve na historické aspekty a význam a snažia sa mestu prinavrátiť lesk minulosti. Píšu Kávičkári.sk.

Reštaurácia Jozef II. ako súčasť rodinnej značky

Rodina Kadlecová je v Holíči známa svojimi gastronomickými a poľnohospodárskymi aktivitami a Reštaurácia Jozef II. je jednou z prevádzok ich portfólia. Z hlavnej ulice odbočíte do dvora, kde bez problémov zaparkujete, a zrazu ste zoči-voči komplexu budov.

Reštaurácia Jozef II. je totiž súčasťou väčšieho celku rodinnej značky. Podzemím je spojená s ich druhou reštauráciou a pizzeriou, ktorá je ďalej súčasťou ich známeho minipivovaru Wywar. Ďalej do rodinnej značky patrí penzión a vinárstvo U Studánky a tiež biofarma a pálenica Kadlec Destillery.

Sofistikované chute rakúsko-uhorskej kuchyne

Reštaurácia Jozef II., postavená na kvalitných surovinách a mäse z vlastného chovu, prináša sofistikované chute rakúsko-uhorskej kuchyne. Chuť, kvalita aj servírovanie sú na vysokej úrovni a doplnené o vlastné pivo, víno a poctivé destiláty, ktoré zanechávajú skvelý dojem.

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kávičkári.sk (@kavickari)

Reštaurácia Jozef II. disponuje presklenou terasou a veľkou banketovou miestnosťou. V letných mesiacoch je príjemnejšie posedenie v podzemí ich druhej prevádzky, kde vám však bez problémov naservírujú aj svoje špeciality.

Ich druhý koncept, spojený s pivovarom Wywar, prináša modernejšie jedlá a pizzu z pece na drevo spolu s dennou ponukou. Zaujímavosťou je možnosť nahliadnuť cez sklenú stenu dovnútra pivovaru či absolvovať komentovanú prehliadku spolu s degustáciou.

Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Zdroj: Kávičkári.sk

Najnovšie videá

Trendové videá