Mäso z vlastného chovu a remeselný pivovar. Rodina Kadlecová na Záhorí vybudovala „oázu pre gurmánov“
- Reštaurácia Jozef II. v Holíči je pomenovaná po reformnom panovníkovi a synovi Márie Terézie
- Ten často trávili čas v neďalekom zámku
- Reštaurácia Jozef II. v Holíči je pomenovaná po reformnom panovníkovi a synovi Márie Terézie
- Ten často trávili čas v neďalekom zámku
Reštaurácia Jozef II. s bohatými možnosťami
Veľkometrážne priestory s dostatkom súkromia poskytujú široké možnosti využitia. Banketová miestnosť v Reštaurácii Jozef II. pojme približne 140 ľudí vrátane profesionálneho ozvučenia a audiovizuálnej techniky.
Vďaka reštaurácii sú možnosti občerstvenia skutočne bohaté a je z čoho vyberať. Okrem spoločenskej miestnosti ponúka aj priestory reštaurácie v podzemí alebo menšieho červeného salónika. Menší a súkromnejší priestor je vhodný pre malé skupiny, pre ktorých Reštaurácia Jozef II. pripraví občerstvenie a zabezpečí všetku potrebnú techniku.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
Ich reštaurácie nedisponujú ubytovacími kapacitami. Pre menšie skupinky majú pripravený svoj penzión U Studánky s kapacitou do 12 osôb. Takisto je to priestor vhodný na menšie oslavy alebo teambuildingy spojené s ochutnávkou ich produktov a gastronómie.
V prípade veľkých akcií s potrebou ubytovania väčšieho množstva ľudí sú v okolí k dispozícii ubytovacie zariadenia, napríklad Hotel sv. Ľudmila, s ktorým majitelia pivovaru spolupracujú.
Poctivé remeslo a kvalitné produkty
Filozofia rodiny Kadlecovej je jasná a aj dnes sa snažia inšpirovať pri svojom podnikaní históriou. Ak hľadáte zaujímavý zážitok v podobe prehliadky pivovaru alebo si chcete na Záhorí skutočne pochutnať na dobrom jedle, ste na správnom mieste.
Široké spektrum ich produktov vás vtiahne a pomocou chutí prevedie po regióne a jeho histórii. Či už je to ich farma, vinárstvo, pivovar alebo reštaurácia. Záhorie je bohaté na objavovanie a nové zážitky, treba mať otvorené oči. Holíč a jeho okolie je bohatý na historické pamiatky a oplatí sa ich vidieť.