Michaela opustila IT a prerazila s pekárňou. Slovákov pobláznili domáce oškvarkové pagáče pripravované pred zákazníkmi
- Od prvotného nápadu cez náročné začiatky až po každodenné výzvy
- Príbeh pekárne Pagáčik môže byť inšpiráciou nielen pre začínajúcich podnikateľov
- Od prvotného nápadu cez náročné začiatky až po každodenné výzvy
- Príbeh pekárne Pagáčik môže byť inšpiráciou nielen pre začínajúcich podnikateľov
Pekárne sú v slovenských mestách bežným zjavom, no nie všetky sa môžu pýšiť autentickosťou a prístupom, aký nájdeme v pekárni „Pagáčik“.
Tento malý podnik si získal srdcia svojich zákazníkov nielen chuťou a vôňou, ale aj príbehom, ktorý za ním stojí. Od prvotného nápadu, ktorý sa zrodil ešte pred pandémiou, až po dnešné dni, keď je „Pagáčik“ synonymom kvality a poctivého pečenia, prešla jeho zakladateľka a jej tím dlhú cestu.
Tento článok ti priblíži príbeh, ktorý za touto výnimočnou pekárňou stojí, a odhalí, ako sa z jednoduchého rodinného receptu stala obľúbená značka v miestnej komunite.
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Ako sa zrodil nápad na založenie pekárne „Pagáčik“?
- Čo prinútilo Michaelu zmeniť kariéru z IT na pečenie?
- Ako vyzerali prvé kroky pri zakladaní pekárne?
- Čo sú ich bestsellery?
- Ako si Michaela poradila s cenotvorbou a nákladmi?
- Aké rady má zakladateľka pre začínajúcich podnikateľov?
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity