EXKLUZÍVNE Milionár Tkáč uzavrel dohodu s renomovaným šéfkuchárom. Vďaka tomu má v Tatrách vzniknúť vytúžený projekt
- Reštaurácia šéfkuchára Daniela Tilingera a finančníka Patrika Tkáča oslávila prvé narodeniny
- Teraz má veľké plány
- Jej rozšírenie je plánované aj mimo Bratislavu
- Reštaurácia šéfkuchára Daniela Tilingera a finančníka Patrika Tkáča oslávila prvé narodeniny
- Teraz má veľké plány
- Jej rozšírenie je plánované aj mimo Bratislavu
ECK stojí na mieste s rozmanitou prírodou a bohatou históriou.
Na mieste, kde končia Alpy a začína pohorie Karpát – neďaleko sútoku Dunaja a Moravy. Reštauráciu obopína rozľahlá Devínska Kobyla a pred ňou sa týči masívne bradlo s jedným z najstarších hradov krajiny.
Tvorca konceptu aj zážitkov je Daniel Tilinger, ktorý pracoval vo svete s víziou, že sa raz vráti domov. A tak sa aj stalo.
Prišiel do regiónu s bohatým dedičstvom, vyskladal tím profesionálov s vášňou pre jedlo a vytvoril ECK. Jeho rukopis, ktorý spája klasické s nezvyčajným, spoznáš v každom súste.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
Večne aktuálnym trendom tímu tohto podniku je podľa ich slov najmä úcta ku všetkému, z čoho v kuchyni varia pre ich hostí. Hľadajú pritom to najčistejšie, čo jedlo vo svojej chuti ponúka. Niektoré zo surovín, ktoré používajú v kuchyni, sú aj priamo z ich záhrady a farmy. Hovoria, že všetko, čo je jedlé, u nich dostane šancu.
Nie náhodou sa o ECK hovorí ako jednej z top reštaurácií v našej krajine, ktorá by si zaslúžila aj zaradenie do sprievodcu Michelin, ktorý však v našej krajine stále chýba.
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Aké sú plány šéfkuchára Daniela Tilingera a finančníka Patrika Tkáča?
- Ako vnímajú možnosť zaradenia ECK do sprievodcu Michelin?
- Aké najstaršie víno tu ochutnáš?
- Čo by podľa Tkáča malo dostať priestor na Štrbskom plese?
- Aká je tu konkurencia v rámci špičkovej kuchyne?
- Aké sú výzvy pri práci v reštaurácii ako ECK?
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy