Miroslav vedie gastroprojekty, ktoré pozná celé Bratislava. Prezradil, vďaka čomu už roky žne masívny úspech
- Mladý podnikateľ je tvorcom projekt obľúbeného projektu Lokal Unas, ktorý žne v Bratislave veľký úspech
- Ide o miesto, kde sa stretáva streetfood z celého sveta s domácou klasikou
- Mladý podnikateľ je tvorcom projekt obľúbeného projektu Lokal Unas, ktorý žne v Bratislave veľký úspech
- Ide o miesto, kde sa stretáva streetfood z celého sveta s domácou klasikou
V Bratislave nájdeš gastronomický koncept, ktorý si získava čoraz väčšiu obľubu medzi milovníkmi dobrého jedla. Lokal Unas, projekt založený Miroslavom Bódim, ponúka unikátnu kombináciu streetfoodových jedál z rôznych kútov sveta, doplnenú o slovenské klasiky aj raňajkovú ponuku.
Od sezónneho bufetu k úspešnému bistru
Cesta k úspechu nebola jednoduchá. Zakladateľ Miroslav Bódi začínal so sezónnym bufetom na Kuchajde, pokračoval s food truckom Unas street food, až napokon otvoril bistro Lokal Unas.
„Všetky tieto projekty fungujú nezávisle na sebe už niekoľko rokov,“ hovorí Miroslav, hovorca projektu.
Hoci presné čísla nechcú zverejňovať, Miroslav priznáva, že do gastrobiznisu vložili desiatky a desiatky tisíc eur. Návratnosť investícií očakáva postupne, keďže značka neustále organicky rastie.
„Dlhodobá práca s kvalitnými surovinami a dobrými receptúrami prináša ovocie a čoraz viac ľudí si k nám nájde cestu osobne či formou donášky,“ dodáva.
„Sme koncept, v ktorom ľudia nájdu streetfoodové jedlá z rôznych kútov sveta, ktoré si dolaďujeme podľa našich vlastných predstáv,“ vysvetľuje.
Okrem streetfoodu sa špecializujú aj na burgre a raňajkovú ponuku. V čase obedov ponúkajú aj slovenské klasiky. „Myslíme si, že u nás si vyberie naozaj každý, kto sem príde.“
Kľúčovú úlohu v kuchyni zohráva šéfkuchár Ján Jančo, ktorý má za sebou skúsenosti zo zahraničia, konkrétne z Kanady. Ďalšie know-how získaval aj v rôznych konceptoch na Slovensku.
Rady pre začínajúcich podnikateľov v gastre
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Aké sú hlavné výzvy v gastrobiznise na Slovensku?
- Čo môže rozhodnúť o tvojom úspechu v gastre?
- Ako vplýva flexibilita na úspech v gastronómii?
- Aké tipy poskytuje tím Lokal Unas pre začínajúcich podnikateľov?
- Čo tvorí základ úspechu, no mnohí to berú na ľahkú váhu?
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity