Mladý Slovák naštartoval gastro biznis v Argentíne. Podniky sú otvorené do rána
- Hosťom travel podcastu je Slovák Jakub Šenko. Šikovný kuchár si v Argentíne rozbehol vlastný gastro biznis
- Nariadenia sú tam voľnejšie, kapacita reštarácií je znížená na 30 %, ale sedieť v podniku môžeš do 1 ráno
- Pravé argentíncke hovädzie je úplne odlišné od toho slovenského. Krava tú ma k dispozícii až 1 hektár výbehu
- Hosťom travel podcastu je Slovák Jakub Šenko. Šikovný kuchár si v Argentíne rozbehol vlastný gastro biznis
- Nariadenia sú tam voľnejšie, kapacita reštarácií je znížená na 30 %, ale sedieť v podniku môžeš do 1 ráno
- Pravé argentíncke hovädzie je úplne odlišné od toho slovenského. Krava tú ma k dispozícii až 1 hektár výbehu
Hosťom travel podcastu je kuchár Jakub Šanko, ktorý žije v Argentíne a v gastre si rozbehol vlastný biznis. Rozprávali sme sa o pandemickej situácii a o tom, či si Argentínčania vyberajú, ktorou vakcínou sa budú očkovať.
Reštaurácie sú tam otvorené do 1 hodiny ráno s tým, že musia byť dodržané rozostupy medzi stolmi. Kapacita podniku tak klesla na 30 %. Čo dobré spôsobila koronakríza v Argentíne? Aký je podľa Jakuba najväčší rozdiel medzi Slovákmi a Argentínčanmi?
V juhoamerickej krajine viac rozhadzujú peniaze a nerobia si veľa starostí. Vyzerá Argentína tak, ako ju poznáme z telenoviel? Akí sú domáci a ako vyzerá tradičná rodina? Čo si o známom Divokom Anjelovi myslia Argentínčania? Ako vnímajú osobu legendárneho futbalistu Diega Maradonu?
Argentína je známa svojimi hovädzími steakmi. Ako vyzerá domáca kuchyňa a dokázal sa v tejto mäsovej krajine presadiť vegetariánsky a vegánsky životný štýl? To všetko a oveľa viac sa dozvieš v travel podcaste ZmUPované.