Moderátor „Junior“ spoluzaložil prémiový street food. Šuhajíci pri panvici ponúkajú aj školy varenia so súkromným DJ-om
- Takto to vyzerá, keď sa dobré nápady skutočne zrealizujú
- Svojím foodtruckom už pobláznili východ Slovenska a zvyšok je na zozname
- Len druhá škola varenia z ich dielne skončila štvortisícovým upsellingom
- Event okamžite zopakovali a chystajú omnoho viac
- Takto to vyzerá, keď sa dobré nápady skutočne zrealizujú
- Svojím foodtruckom už pobláznili východ Slovenska a zvyšok je na zozname
- Len druhá škola varenia z ich dielne skončila štvortisícovým upsellingom
- Event okamžite zopakovali a chystajú omnoho viac
Dlhé cesty autom vedú k rôznym debatám, na tom sa zrejme zhodneme všetci. Často zablúdime aj k predstavám o budúcnosti, ako by len všetko mohlo byť. Tento príbeh je dôkazom toho, že podobné rozhovory nemusia ostať len pri rečiach, ale sú, naopak, obrovskou príležitosťou.
Moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval, ktorý je známy zo slovenských rádií aj televízií, sa viezol v aute so šéfkuchárom Marekom Ortom. A tak sa zrodil nápad, ktorý si už roky získava srdcia aj tých náročnejších Slovákov.
Ich myšlienka dnes nesie názov Šuhajíci pri panvici. Ide o živý projekt, ktorý má podľa ich slov ambíciu baviť sa varením: „Sme emócia, sme veselá, chutná a voňavá spomienka na stretnutie s klientom, kolegom, kamarátom.“
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
Projektov majú skutočne mnoho, ich rôznorodú kuchyňu môžeš sám ochutnať a dokonca sa jej aj priučiť. Tvrdia, že chcú zdieľať recepty, a postupy preto nezatajujú. Práve naopak, okrem zábavy im ide aj o to, aby sa ľudia v kuchyni nebáli náročnejších jedál.
Šuhajíci pri panvici sú dnes zážitková gastronómia a pop-upy, premium streetfood, event streetfood, grill centrum, private chef, nastavenia jedálnička, prevádzky, školenia a produktové spolupráce. Ich foodtruck nájdeš momentálne v Prešove pri nákupnom centre Eperia.
Školy varenia s vlastným DJ-om
Milan Zimnýkoval a Marek Ort sa v aute rozprávali o tom, že by spolu mohli robiť pop-up školy varenia: „Boli by odlišné od bežných. Mala to byť zábava pri varení,“ približuje Milan Zimnýkoval.
Tvrdí, že sa zhodli na dvoch názvoch, Chalani v kuchyni a Šuhajíci pri panvici. Meno muselo byť vhodné pre slovenský aj český trh, keďže tvorili česko-slovenský tandem: „Zaregistrovali sme si domény, profily a bolo!“
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Vďaka čomu si zadefinovali svoju identitu?
- Čo všetko si získalo ľudí na škole varenia z ich dielne?
- Čo bolo jednoznačne kľúčom k ich úspechu?
- Stoja za ich projektom len muži?
- Čo všetko majú ešte len v pláne?
- A čo odkazujú ľuďom, ktorí podnikanie zvažujú
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity