Môžeš v ňom sledovať ruky šéfkuchárov. V známom bratislavskom hoteli otvorili nový unikátny podnik
- Reštaurácia Cloud v Bratislave je prácou skúseného tímu
- Na pomoc si prizvali aj študentov z hotelovej akadémie
- Reštaurácia Cloud v Bratislave je prácou skúseného tímu
- Na pomoc si prizvali aj študentov z hotelovej akadémie
Pokiaľ patríte medzi gurmánov, iste ste zaregistrovali vznik novej reštaurácie Cloud v Bratislave. Je však naozaj nová? Je. Vznikla zmenou konceptu reštaurácie Toscana v bratislavskom Double Tree by Hilton na ktorej sa podieľali aj študenti z hotelovej akadémie, píšu Kávičkári.
Názov vytvorený študentami
Jedným z najzaujímavejších prvkov reštaurácie Cloud je jej názov. Ten bol vytvorený vďaka kreatívnej súťaži, ktorú vyhlásil DoubleTree by Hilton v Bratislave a Hotelová akadémia Mikovíniho. Šesť tímov pracovalo niekoľko týždňov na tom, aby priniesli tradičnej reštaurácii hotela nové meno, ale i nové zameranie.
Nakoniec zvíťazil tím piatich študentiek, ktoré boli za svoju snahu odmenené pobytom v tomto luxusnom hoteli.
Kreativita a nadšenie študentiek sa premietlo do názvu, ktorý evokuje oblačné sféry a nekonečnú fantáziu. Tento názov dokonale vystihuje atmosféru reštaurácie, ktorá je plná života a neustáleho objavovania nových chuťových kombinácií. Reštaurácia Cloud sa totiž pýši používaním len najkvalitnejších surovín.
Citlivý redizajn
Redizajn reštaurácie Cloud priniesol nový, elegantný a súčasný vzhľad. Interiér je vkusne zariadený a ponúka príjemné prostredie pre hostí, ktorí si chcú vychutnať výnimočný obed alebo romantickú večeru.
Jedným z najzaujímavejších prvkov redizajnu je otvorená kuchyňa, ktorá umožňuje hosťom sledovať majstrovstvo šéfkuchára a jeho tímu pri príprave jedál. Táto interakcia medzi kuchyňou a hosťami pridáva do atmosféry reštaurácie ďalší rozmer a robí z nej jedinečné miesto.
Výhodou nového konceptu je stále výborná lokalita i bezplatné, bezproblémové parkovanie počas konzumácie v reštaurácii Cloud. Voda na stoloch bez poplatku je taktiež štandard, ako vo väčšine svetových reštaurácií.
Reštaurácia Cloud a suroviny
Šéfkuchár a jeho tím dbajú na to, aby každé jedlo bolo pripravené z čerstvých surovín. A nie však hocijakých. V sezónne ladenom menu nájdete hľuzovky, foie gras, kvalitný steak či zubáča.
Ich vášeň pre kvalitu sa prejavuje v každom jedle, ktoré sa podáva na tanieri. Každý zákazník si môže byť istý, že v reštaurácii Cloud ochutná len to najlepšie, čo gastronómia ponúka.
V modernom ponímaní je jedlo naservírované tak, že poteší biznis partnera a prekvapí rodinu na nedeľnom obede. Ak vám protistrana vytiahne smartfón, aby si odfotila dielo na tanieri, nečudujme sa. Jedlá boli vizuálnym zážitkom aj pre ostrieľaných gurmánov.
Okrem kvalitných surovín a moderného prostredia je v reštaurácii Cloud profesionálny aj personál. Šéfkuchár a jeho tím sú zložení z talentovaných profesionálov z rôznych kútov sveta. V kuchyni tak nájdete kuchárov zo Španielska i Juhoafrickej republiky. Študenti, ktorí sú súčasťou praxe či duálneho vzdelávania v hoteli, tak automaticky prídu do kontaktu i s inou kultúrou či jazykom.
Aj tieto skúsenosti a znalosti zamestnancov i vedenie šéfkuchára prispievajú k pestrosti a autenticite jedál, ktoré sa podávajú. Okrem toho, personál je milý, ochotný a pripravený splniť priania hostí. Odskúšali sme si to pri našej návšteve na vlastnej koži.
Reštaurácia Cloud v DoubleTree by Hilton v Bratislave je príjemným prekvapením. Dodáva klasickému biznis hotelu vrúcnosť. Nielen tým, že jeho vzniku dopomohla partia študentiek.
Je miestom, kde sa stretávajú kvalitné suroviny, skvelé jedlo, milý šéfkuchár a medzinárodný tím. Ak hľadáte príjemný zážitok pre vaše chuťové poháriky a zaujímavý príbeh ako bonus, Cloud je miestom, ktoré určite stojí za návštevu.
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy
Zdroj: Kávičkári.sk