Najlepšia rybia reštaurácia práve teraz otvorila novú prevádzku v Petržalke. Záujem ľudí prekonal všetky očakávania

  • Chernomorka práve dnes, 12. júla o 18.00, otvorila brány svojej novej prevádzky
  • Nájdeš ju na adrese Rusovská cesta 48
  • Článok budeme postupne dopĺňať o najnovšie fotografie z otvorenia
Chernomorka
Chernomorka
  • Chernomorka práve dnes, 12. júla o 18.00, otvorila brány svojej novej prevádzky
  • Nájdeš ju na adrese Rusovská cesta 48
  • Článok budeme postupne dopĺňať o najnovšie fotografie z otvorenia

Olga Kopylova, meno, ktoré dnes rezonuje v gastropriemysle hneď v niekoľkých krajinách Európy. Olga je zakladateľkou siete reštaurácií s morskými plodmi – Chernomorka, ktorá má dnes už desiatky pobočiek po celom svete. Na Slovensku sú momentálne dve. Jedna na mýtnej ulici v Bratislave a najnovší prírastok vznikol medzi panelákmi v Petržalke. 

Olga sa narodila v malom ukrajinskom mestečku. Jej cesta k úspechu však nebola priamočiara. Vyrastala v rodine, kde sa tradície a hodnota domáceho jedla uctievali ako niečo posvätné.

WhatsApp Image 2024-07-12 at 18.18.57
zdroj: Otvorenie Chernomorky v Petržalke/Startitup

„Pamätám si, ako sme každú nedeľu s mamou a babičkou pripravovali bohaté jedlá pre celú rodinu. Bolo to viac ako len stravovanie, bol to spôsob, ako sme sa spájali a delili sa o naše životy,“ spomína Olga.

Po ukončení strednej školy sa rozhodla študovať na univerzite v Kyjeve, kde sa venovala štúdiu ekonomiky. „Ekonomika ma fascinovala, ale stále som mala v hlave myšlienku na vlastný podnik. Chcela som vytvoriť niečo, čo by ľuďom prinášalo radosť a spájalo ich tak, ako to robilo jedlo v mojej rodine,“ hovorí Olga.

WhatsApp Image 2024-07-12 at 18.23.50
zdroj: Otvorenie Chernomorky v Petržalke/Startitup

Po ukončení štúdia pracovala niekoľko rokov v korporátnom svete, no nikdy sa nevzdala svojho sna o vlastnom podniku. Rozhodujúci moment prišiel, keď sa vydala na dovolenku k Čiernemu moru.

WhatsApp Image 2024-07-12 at 18.18.58
zdroj: Otvorenie Chernomorky v Petržalke/Startitup

„Sedela som v malej reštaurácii pri mori a ochutnala som miestne morské plody. Bolo to ako zjavenie. Uvedomila som si, že práve takéto jedlo chcem priniesť do Kyjeva – čerstvé, jednoduché, ale neodolateľné,“ spomína na okamih, ktorý zmenil jej život.

V roku 2012 založila Chernomorku, malú reštauráciu v centre Kyjeva, ktorá sa špecializovala na morské plody z Čierneho mora.

„Začiatky boli ťažké. Nemali sme veľa peňazí a museli sme robiť všetko sami. Ale verila som v to, čo robíme, a vedela som, že ak budeme ponúkať kvalitné jedlo a vynikajúce služby, úspech príde.“

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia Zabezpečené šifrovaním
Trust pay Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.
Zdroje: Chernomorka, RAU, Youtube/ЗА РАМКАМИ РИТЕЙЛУ 

Najnovšie videá

Trendové videá