Najlepšia rybia reštaurácia práve teraz otvorila novú prevádzku v Petržalke. Záujem ľudí prekonal všetky očakávania

  • Chernomorka práve dnes, 12. júla o 18.00, otvorila brány svojej novej prevádzky
  • Nájdeš ju na adrese Rusovská cesta 48
  • Článok budeme postupne dopĺňať o najnovšie fotografie z otvorenia
Chernomorka
Chernomorka
  • Chernomorka práve dnes, 12. júla o 18.00, otvorila brány svojej novej prevádzky
  • Nájdeš ju na adrese Rusovská cesta 48
  • Článok budeme postupne dopĺňať o najnovšie fotografie z otvorenia

Olga Kopylova, meno, ktoré dnes rezonuje v gastropriemysle hneď v niekoľkých krajinách Európy. Olga je zakladateľkou siete reštaurácií s morskými plodmi – Chernomorka, ktorá má dnes už desiatky pobočiek po celom svete. Na Slovensku sú momentálne dve. Jedna na mýtnej ulici v Bratislave a najnovší prírastok vznikol medzi panelákmi v Petržalke. 

Olga sa narodila v malom ukrajinskom mestečku. Jej cesta k úspechu však nebola priamočiara. Vyrastala v rodine, kde sa tradície a hodnota domáceho jedla uctievali ako niečo posvätné.

WhatsApp Image 2024-07-12 at 18.18.57
zdroj: Otvorenie Chernomorky v Petržalke/Startitup

„Pamätám si, ako sme každú nedeľu s mamou a babičkou pripravovali bohaté jedlá pre celú rodinu. Bolo to viac ako len stravovanie, bol to spôsob, ako sme sa spájali a delili sa o naše životy,“ spomína Olga.

Po ukončení strednej školy sa rozhodla študovať na univerzite v Kyjeve, kde sa venovala štúdiu ekonomiky. „Ekonomika ma fascinovala, ale stále som mala v hlave myšlienku na vlastný podnik. Chcela som vytvoriť niečo, čo by ľuďom prinášalo radosť a spájalo ich tak, ako to robilo jedlo v mojej rodine,“ hovorí Olga.

WhatsApp Image 2024-07-12 at 18.23.50
zdroj: Otvorenie Chernomorky v Petržalke/Startitup

Po ukončení štúdia pracovala niekoľko rokov v korporátnom svete, no nikdy sa nevzdala svojho sna o vlastnom podniku. Rozhodujúci moment prišiel, keď sa vydala na dovolenku k Čiernemu moru.

WhatsApp Image 2024-07-12 at 18.18.58
zdroj: Otvorenie Chernomorky v Petržalke/Startitup

„Sedela som v malej reštaurácii pri mori a ochutnala som miestne morské plody. Bolo to ako zjavenie. Uvedomila som si, že práve takéto jedlo chcem priniesť do Kyjeva – čerstvé, jednoduché, ale neodolateľné,“ spomína na okamih, ktorý zmenil jej život.

V roku 2012 založila Chernomorku, malú reštauráciu v centre Kyjeva, ktorá sa špecializovala na morské plody z Čierneho mora.

„Začiatky boli ťažké. Nemali sme veľa peňazí a museli sme robiť všetko sami. Ale verila som v to, čo robíme, a vedela som, že ak budeme ponúkať kvalitné jedlo a vynikajúce služby, úspech príde.“

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Tento článok je dostupný členom
Startitup PREMIUM
Najvýhodnejšie
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia Zabezpečené šifrovaním
Trust pay Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.
Zdroje: Chernomorka, RAU, Youtube/ЗА РАМКАМИ РИТЕЙЛУ 

Najnovšie videá

Trendové videá