Najlepšia rybia reštaurácia práve teraz otvorila novú prevádzku v Petržalke. Záujem ľudí prekonal všetky očakávania
- Chernomorka práve dnes, 12. júla o 18.00, otvorila brány svojej novej prevádzky
- Nájdeš ju na adrese Rusovská cesta 48
- Článok budeme postupne dopĺňať o najnovšie fotografie z otvorenia
- Chernomorka práve dnes, 12. júla o 18.00, otvorila brány svojej novej prevádzky
- Nájdeš ju na adrese Rusovská cesta 48
- Článok budeme postupne dopĺňať o najnovšie fotografie z otvorenia
Olga Kopylova, meno, ktoré dnes rezonuje v gastropriemysle hneď v niekoľkých krajinách Európy. Olga je zakladateľkou siete reštaurácií s morskými plodmi – Chernomorka, ktorá má dnes už desiatky pobočiek po celom svete. Na Slovensku sú momentálne dve. Jedna na mýtnej ulici v Bratislave a najnovší prírastok vznikol medzi panelákmi v Petržalke.
Olga sa narodila v malom ukrajinskom mestečku. Jej cesta k úspechu však nebola priamočiara. Vyrastala v rodine, kde sa tradície a hodnota domáceho jedla uctievali ako niečo posvätné.
„Pamätám si, ako sme každú nedeľu s mamou a babičkou pripravovali bohaté jedlá pre celú rodinu. Bolo to viac ako len stravovanie, bol to spôsob, ako sme sa spájali a delili sa o naše životy,“ spomína Olga.
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Čo inšpirovalo Olgu založiť reštauráciu s morskými plodmi?
- Ako prebiehali začiatky Chernomorky v Kyjeve?
- Akú rolu zohrali miestni dodávatelia v úspechu Chernomorky?
- Aké sú hlavné hodnoty, ktoré zakladateľka uplatňuje v podnikaní?
- Prečo sú ich ustrice také populárne a čo ich robí výnimočnými?
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy