Najskôr skrachovali, potom vďaka pandémii otvorili gastro unikát. Jedlo dovezú aj pre psa, spotené hranolčeky nehrozia
- Venoval sa IT a kryptomenám, no dnes svoju energiu vkladá do gastro projektu, o ktorom sa oplatí vedieť
- Boris spojil sily so šéfkuchárom Jurajom, aby ľuďom priniesli niečo lepšie ako spotené hranolčeky a iné „tradičné špeciality“
- Pri osobnom odbere môžeš v ich podniku platiť aj kryptomenou
- Venoval sa IT a kryptomenám, no dnes svoju energiu vkladá do gastro projektu, o ktorom sa oplatí vedieť
- Boris spojil sily so šéfkuchárom Jurajom, aby ľuďom priniesli niečo lepšie ako spotené hranolčeky a iné „tradičné špeciality“
- Pri osobnom odbere môžeš v ich podniku platiť aj kryptomenou
Projekt BAD BOYZ Kitchen naštartovali dvaja Slováci, Juraj a Boris. Všetko to začalo v auguste 2020, niekedy medzi prvou a druhou vlnou korony. Boris viac ako 21 rokov pracoval v oblasti IT, v známej medzinárodnej audítorskej spoločnosti.
Podarilo sa mu pracovať na viacerých medzinárodných projektoch, ktoré boli zamerané na implementáciu IT riešení pre Facility management a Real Estate. Prekvapivo, posledné dva roky sa v spoločnosti venoval menej technickým oblastiam. Pôsobil ako firemný ombudsman a riešil tak viac medziľudské vzťahy ako technické problémy.
Bol zodpovedný za optimalizáciu spolupráce medzi všetkými oddeleniami. „Ak by ste hľadali paralely medzi mojou vtedajšou kariérou a gastrom, nebolo by to ľahké hľadanie. No niečo by sa asi našlo,“ hovorí Boris Biba pre Startitup.
Dôvodov, prečo opustil korporát, bolo viacero. „Spätne si myslím, že primárne ma k tomu dohnala hlavne túžba po zmene. Treba však priznať, že tomu pomohla aj chuť cestovať a robiť správne veci pre správnych ľudí. Človek sa často zamyslí, že práca v korporáte mala mnoho výhod a bola jednoduchšia. Je niekedy ťažké odolať a nevzdať to.“
Cesta k BAD BOYZ Kitchen ale nebola úplne priamočiara. Krátko po odchode z firmy sa Boris dozvedel o príležitosti kúpiť známu prevádzku v centre Bratislavy. So známym sa preto rozhodli chytiť práve tejto príležitosti.
„Čas ukázal, že išlo skôr o sériu chybných rozhodnutí, ktorú ukončila až prvá vlna pandémie. Finančná situácia a opatrenia štátu nás nakoniec dotlačili ku krachu. Prevádzku sme v máji 2020 definitívne zatvorili. Ostali len dlhy, nahnevaní ľudia a skúsenosti.“
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Na krku mu ostali dlhy z predošlého podnikania, no nevzdal sa
- Počas pandémie založil projekt BAD BOYZ Kitchen, ktorého rozvoz v Bratislave boduje
- Osvedčilo sa mu, že v biznise netreba všetko vsádzať na jednu kartu a treba si dať pozor na toxických ľudí
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy