Nam otvára s partnermi nové bistro: Vyslúžili sme si komentáre, že sme fašisti a máme skrachovať
- V bistre NhaBe nájdeš naozaj špecifické kombinácie chutí
- Inšpirované je Vietnamom a v Martine sa stalo hitom
- Teraz mieri do Banskej Bystrice
- V bistre NhaBe nájdeš naozaj špecifické kombinácie chutí
- Inšpirované je Vietnamom a v Martine sa stalo hitom
- Teraz mieri do Banskej Bystrice
Nam Van Nguyen je mladý podnikateľ, ktorý si pred pár rokmi v Martine otvoril vlastné vietnamské bistro NhaBe. Svojím názvom odkazuje na časť v meste, kde sa narodil jeho otec. Teraz spoločne s jeho biznis partnermi ohlásil expanziu do Banskej Bystrice.
„Bystrickú pobočku NhaBe otváram spoločne s kolegami z Martina. Všetci sú zamestnanci bistra. Videl som v nich chuť a zápal, rovnaké hodnoty a zhodovali sa aj naše vízie do budúcnosti. Preto som ich oslovil s návrhom, či by chceli byť spoločníkmi a budovať spolu so mnou NhaBe. Uspel som,“ objasnil nám Namo.
Všetci zakladatelia novej pobočky síce pôsobili v NhaBe, no každý sa venoval inej oblasti. Namo je zakladateľ NhaBe, Thien je hlavný kuchár, Ivana má pod palcom branding a marketing. Zdenka s Jakubom zase dohliadajú na procesy a Stanley zastrešuje všetky technické veci.
„Máme zdravý rešpekt, pretože podnikať v gastre nie je jednoduché. To platí po pandémii dvojnásobne. Nezačíname ale úplne od nuly s novým podnikom. NhaBe bistro už ľudia poznajú aj mimo Martina. Dostávame veľa správ od našich fanúšikov, či neotvoríme NhaBe aj v ich meste. To je pre nás ten najsilnejší signál, prečo sa do toho pustiť.“
Priznávajú, že Banskú Bystricu neplánovali ako prvú zastávku. Najskôr chceli otvoriť bistro v Žiline, dostali však zaujímavú ponuku na priestor práve v Bystrici. Oslovil ich majiteľ Starej Tržnice, Vlado Kováč. Ten im odprezentoval celkový koncept, plány a vizualizácie, akým smerom sa chystá Tržnicu budovať.
„Nám sa to veľmi zapáčilo. Komunitný charakter, zaujímavé prevádzky, spoločná letná terasa, dobrá lokalita v centre, lokálni trhovníci a plán na rôzne kultúrne akcie. Vedeli sme, že zapadneme do konceptu.“
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Nam Van Nguyen začal podnikať už ako 24-ročný
- V mladom veku zohnal v banke prvých 42-tisíc, kvôli ktorým musel založiť rodičovský byt
- Vďaka nim si otvoril vietnamské bistro NhaBe, ktoré sa stalo v Martine vyhľadávaným spotom
- Teraz spolu s partnermi oznámil expanziu do ďalšieho slovenského mesta
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy