Otestovala som najnovšiu ázijskú reštauráciu v Bratislave: Ochutnáš tu aj wagyu za 110 eur
- Na gastronomickej mape Bratislavy pribudol nový projekt vo forme moderného bistra od tímu Bao Brothers
- Reštaurácia Moozi ponúka moderné ázijské chute prepojené s vizuálnym umením
- Na gastronomickej mape Bratislavy pribudol nový projekt vo forme moderného bistra od tímu Bao Brothers
- Reštaurácia Moozi ponúka moderné ázijské chute prepojené s vizuálnym umením
V rušnom srdci Bratislavy na Dunajskej ulici sme navštívili moderné bistro MOOZI pod vedením šéfkuchára Michala Konráda, ktorý je známy aj projektom Bao Brothers.
Predtým deväť rokov pôsobil ako šéfkuchár v prestížnej bratislavskej reštaurácii Fou Zoo. MOOZI sa už za pár dní od svojho otvorenia stalo obľúbeným miestom pre milovníkov výrazného a chutného jedla.
Náš prvý príchod sa neniesol v šťastnom duchu, keďže sme prišli krátko pred obedom a privítal nás pohľad na plnú prevádzku bez jediného voľného miesta. Vedeli sme, že bez rezervácie vopred to bude náročné, no napriek tomu sme to riskli.
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Ako prebiehala naša prvá návšteva v rušnom MOOZI?
- Aké jedlá nás tu prekvapili?
- S akými komplikáciami sme sa stretli?
- Aké netradičné kombinácie chutí v MOOZI ochutnáš?
- Čo sa skrýva v ich minimalistickom jedálnom lístku?
- Aké sú ceny?
- Ako chutí dezert, ktorý sa pri servírovaní mení na vizuálny zážitok?
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity