Podnikali sme legálne, aj preto sme museli skončiť. Koniec legendárnej kaviarne Dobre&Dobré
- Pozvali sme do štúdia Petrom Adama, ktorý stál za kaviarňou Dobre&Dobré
- Prevádzka však musela kvôli problémom s financiami skončiť
- Pomáhali integrovať ľudí z ulice, čo im výrazne sťažilo podmienky
- Pozvali sme do štúdia Petrom Adama, ktorý stál za kaviarňou Dobre&Dobré
- Prevádzka však musela kvôli problémom s financiami skončiť
- Pomáhali integrovať ľudí z ulice, čo im výrazne sťažilo podmienky
Na začiatku bola pekná myšlienka, no nedokázala prežiť slovenskú realitu. Známa kaviareň Dobre&Dobré musela zatvoriť. Čo projekt dosiahol alebo čo bolo dôvodom ukončiť prevádzku, nám prezradil Peter Adam, ktorý bol jedným z realizátorov tejto myšlienky.
Kaviareň Dobre&Dobré vytvorila pracovné miesta pre ľudí v integračnom programe na ceste z ulice. Títo ľudia prechádzali trojmesačným tréningom s odborníkmi, kde sa naučili všetko potrebné o gastronómii, komunikácii a obsluhe zákazníkov.
Viac nájdeš v našom videu:
Čítajte viac z kategórie: Rozhovory