Pštrosie mäso a fine dining. Tieto podniky ti dokážu, že tvrdenie „na východe nič nie je“ je veľká lož
- Východ Slovenska ponúka skvelú gastronómiu
- Nájdeš tu skvelý fine dining, ale aj chutný streetfood
- Východ Slovenska ponúka skvelú gastronómiu
- Nájdeš tu skvelý fine dining, ale aj chutný streetfood
Východ je často považovaný za slabšiu časť Slovenska, ak príde reč na gastro. My však vieme, že určite nezaostáva za západom a aj tu vieš nájsť skutočné klenoty. Preto ti prinášame tipy na to najlepšie z najlepšieho.
Hľadali sme tak, aby si všetci prišli na svoje a nikto by pri najbližšej návšteve východného Slovenska neostal hladný. V našom výbere sme zablúdili k reštauráciám, ktoré by pokojne mohli ašpirovať na hviezdu Michelin, ale aj na obyčajné pouličné jedlo, ktoré ťa vyjde len pár eur. Nechýbajú aj skutočné jedinečnosti, ako sú napríklad steaky či tatarák z pštrosa.
Jesť však nebudú len tvoje ústa, ale aj oči. Podniky, ktoré sme vybrali, ťa chuťami privedú do oázy zenu. Okrem toho ťa však dozaista zaujmú aj svojimi netradičnými interiérmi. Prevedieme ťa napríklad reštauráciou v historickom mlyne či podniku, z ktorého dýcha súčasný trend industriálneho štýlu.
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- V jednej reštaurácii v Košiciach ti naservírujú pštrosa
- Matej a Maroš priniesli do Košíc ako prví americké cookiesky
- V Poprade máš možnosť ochutnať Michelina hodnú kuchyňu Gaba Kocáka
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy