Rytmusov ex-manažér sa rozhodol vstúpiť do gastra. Jeho pizza okamžite zožala úspech
- Dvaja kamaráti zužitkovali skúsenosti z gastra a marketingu do svojho projektu
- Pracovali aj pre mená, ako napríklad Rytmus
- Dvaja kamaráti zužitkovali skúsenosti z gastra a marketingu do svojho projektu
- Pracovali aj pre mená, ako napríklad Rytmus
Marián Holenka a Adam Hanzel majú za sebou naozaj pestré skúsenosti či už z gastra alebo aj mimo neho. Po 8-ročnej pauze od sveta kuchyne sa rozhodli vrátiť a priniesť Bratislavčanom naozaj nevšedné druhy pízz.
My sme chalanov nielen vyspovedali, ale dokonca sme sa boli pozrieť do prevádzky na tie crazy kombinácie chutí, aké na svoju pizzu dávajú.
Manažér pre Rytmusa aj Kontrafakt
O tom, že majú naozaj pestré kariérne skúsenosti nie je žiadnej pochyby. V prípade oboch chalanov sa môžeme na začiatku baviť o približne 10 rokoch v gastre. Z neho sa však rozhodli po takej dlhej dobe odísť a vydali sa smerom marketingu a obchodu. Aj tu veru nazbierali množstvo skúseností, doma aj v zahraničí.
Medzi najzaujímavejšie skúsenosti z Mariánovho portfólia v rámci gastrosektora patrí určite práca v Anglicku pre reštauráciu, ktorú ocenil Gordon Ramsay.
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Aký je koncept podniku?
- Čim je zaujímavý interiér?
- Aké nezvyčajné kombinácie tu nájdeš?
- Stojí návšteva za to?
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy