Slováci sa dočkali želanej prevádzky: TOP burgre nájdeš už čoskoro na novej adrese

  • Ondrej nastavil s jeho burgrami vysokú úroveň
  • Doteraz ich robil vo foodtrucku
  • Od augusta má však otvorenú kamennú prevádzku
Nion burger
reprofoto: Instagram/nionburger
  • Ondrej nastavil s jeho burgrami vysokú úroveň
  • Doteraz ich robil vo foodtrucku
  • Od augusta má však otvorenú kamennú prevádzku

Nion Burger patrí suverénne medzi nielen bratislavskú, ale aj slovenskú burgrovú elitu. Keď sa totiž prepojí kreativita s kvalitnými surovinami, nie je o čom pochybovať.

Foodtruckový stánok im však už bol primalý a, čo si budeme hovoriť, aj dosť nepraktický. Rozhodli sa preto, že otvoria dlhoočakávanú kamennú prevádzku a informovali o tom na svojom Instagrame.

Novú prevádzku stihli otvoriť už 1. augusta. Lokalitou ostali nie až tak ďaleko od ich predošlého spotu na Bajkalskej. Teraz si ich burgre môžeš vychutnať neďaleko od obchodného domu Avion v Trnávke na Beckovskej 24 od pondelka do nedele v čase od 11:00 do 21:00.

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @nionburger

„Prevádzka je zariadená vo velmi jednoduchom štýle, mame tu pár stolov na sedenie nakoľko nechceme tento koncept robit na kvantitu ale v prvom rade na kvalitu. Na našej prevádzke ludia nájdu naše 3 burgre s ktorými sme tento koncept rozbiehali čo sú čiz, bejkon a Modrák, do ponuky sme zaradili verziu pre vegetariánov(kozí syr) a taktiež mame novinku Kimčak, pre milovníkov pikantneho,“ povedal Ondrej pre Startitup

Ondrej sa zo zahraničia vrátil domov

Ondrej je 35-ročný vyštudovaný kuchár, absolvent hotelovej akadémie v Bratislave. Po škole sa rozhodol odísť zo Slovenska a načerpať nové skúsenosti za našimi hranicami. Jeho cesty viedli do Nemecka, kde pôsobil v gastrosfére, no nebolo to celkom ideálne.

„Ťažké podmienky u môjho nového zamestnávateľa ma prinútili po mesiaci odísť z krajiny a vrátiť sa na Slovensko, kde som si povedal, že už nikdy nebudem vykonávať toto povolanie,“ povedal Ondrej v našom predošlom článku.

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @nionburger

Dokonca si medzičasom stihol vyskúšať aj povolanie taxikára. „Bolo to zapríčinené hlavne covidom, keď taxikári dostali jedného dňa od štátu zákaz vykonávať túto činnosť a ja som bol prinútený poobzerať sa po novej zárobkovej činnosti. Tak som sa dostal opäť do gastrosektora, kde mi po určitom čase v hlave skrsol nápad otvoriť si foodtruck s hamburgermi.“ 

Už jeho prvotný nápad bol otvoriť menšie bistro. V tom čase si však prepočítal náklady a zistil, že mu financie nebudú stačiť na kamennú prevádzku s takou kvalitou, akú by chcel. Toho času bol koncept foodtrucku pre Ondreja ekonomicky najviac dostupný a prijateľný. 

Ikonické miesto na Bajkalskej

Ako prvé začal hľadať miesto, kde by mohol predávať svoje burgre, a práve táto aktivita mu zabrala absolútne najviac času. „Na miestach, ktoré sa mi zdali najlepšie, bol problém s pripojením na elektrinu a vodu. Nakoniec sa uvoľnilo miesto pri Bille na Bajkalskej ulici, ktoré je frekventované, a spĺňalo všetky moje kritériá, aby som v tejto lokalite mohol podnikať.“ 

Následne si nechal na mieru postaviť vybavenie do foodtrucku, presne podľa jeho predstáv. V tomto bode vyčerpal všetky svoje nasporené financie. Priznáva pritom, že s tým na začiatku vôbec nerátal, keďže v priebehu času sa ceny zariadenia prudko navyšovali.

„Receptúry som mal už dlho v hlave a postupne som ich skúšal a dal ochutnávať svojej rodine, takže väčšina mojich receptúr prejde niekoľkými kolami, až pokiaľ sa nedostanem k finálnemu výsledku.“

Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy

Zdroje: Instagram, archív Startitup

Najnovšie videá

Trendové videá