Slovák priniesol do Bratislavy BBQ, aké nebudeš chcieť prestať jesť. Ponúka pochúťku, akú si doma určite neurobíš
- Mladý Slovák Robert priniesol do Bratislavy novinku, aká tu pomerne dlhý čas chýbala
- Zamilujú si ju najmä milovníci precízne pripraveného mäsa, ktorého chuť je poznačená ohňom a dymom
- Mladý Slovák Robert priniesol do Bratislavy novinku, aká tu pomerne dlhý čas chýbala
- Zamilujú si ju najmä milovníci precízne pripraveného mäsa, ktorého chuť je poznačená ohňom a dymom
Projekt Smokin‘ Bob v bratislavských Slnečniciach priniesol do mesta niečo ako „brutálne vyúdené mäso.“ Tento unikát skrsol v hlave Roberta, ktorý ho zároveň celý zrealizoval.
Hneď po skončení Fakulty manažmentu Univerzity Komenského s kamarátmi z detstva otvoril burgráreň v centre Bratislavy. V týchto časoch netušili, čo všetko takáto činnosť obnáša, a aké je podnikanie v gastro sektore náročné. „Mali sme nasadené gigantické ružové okuliare,“ priznáva Robert.
Po niekoľkých ťažkých rokoch sa zo spontánneho nápadu stala jedna z najpopulárnejších reštaurácií, ktorá v Bratislave ponúkala burgre.
Tento biznis však nebol ideálny a spoločníci sa začali celkom rozchádzať v názoroch na vedenie podniku a v tom, ako má ďalej pokračovať. Robert sa preto rozhodol projekt opustiť a asi dva roky sa venoval vývoju aplikácii, konkrétne hier na mobilne telefóny.
Následne sa rozhodol vrátiť do gastra, ale tentokrát už sám. Tvrdí, že pri začiatku podnikania boli aj uňho prítomné obavy.
„Sú prítomné vždy a pri žiadnom projekte nie je dopredu isté, či bude úspešný, alebo nie. Bez určitej dávky rizika nie je podnikanie možné v žiadnom odvetví. Bol som presvedčený, že sa chcem vrátiť do gastra, pretože si verím, že som v tom dobrý a mám aj určité skúsenosti,“ konštatuje.
Robertovi hralo do karát, že mal dosť času na premýšľanie o tom, o aký koncept pôjde. Napokon našiel niečo, čo spája 2 veci, ktoré od detstva miluje. Ide o oheň, varenie, respektíve dym a mäso.
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- V Bratislave nie je veľa miest, na ktorých by si si mohol vychutnať skutočne šťavnaté BBQ
- Robert to nechcel nechať len tak a predstavil gastro projekt Smokin‘ Bob
- V rámci jeho street foodu spolu s tímom využíva aj profesionálny smoker z USA
- Mäso v ňom pečú pomaly pri nízkej teplote dlhé hodiny a výsledkom je gastronomický orgazmus pre mäsožravcov
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom