Slováci nevedia, čo skutočne konzumujú: „Viem, z čoho sa skladá kebabový valec, je to niečo, čo nevložím do úst,“ udrel mäsiar
- Boris Halaj sa v biznise pohybuje už viac ako 20 rokov
- Do Žiliny priniesol farebné burgre top kvality
- Boris Halaj sa v biznise pohybuje už viac ako 20 rokov
- Do Žiliny priniesol farebné burgre top kvality
Žilinčan Boris Halaj sa takmer celý profesionálny život venuje mäsu. Hneď ako skončil vysokú školu nastúpil do mäsokombinátu v Žiline. Neskôr založil vlastný biznis s mäsom, no to nebolo ani zďaleka všetko. Práve v tom čase okrem iného spustil aj svoj priekopnícky projekt masodomov.sk.
Okrem toho prevádzkuje aj street food, predajne mäsa a internetový obchod.
Keďže je Boris prevádzkovateľom mäsiarstva, vždy cítil potrebu rozšíriť ponuku mäsiarne aj o takzvaný gastropult. Nejde len o hocijaký „pult“, ale o to, aby si zákazníci mohli kúpiť teplé mäsové výrobky.
„Samotným impulzom na otvorenie street foodu bolo, že priamo oproti mäsiarstvu stál takpovediac umierajúci food truck s ponukou hot-dogov a hranolčekov, vtedy mi napadlo odkúpiť tento stánok a vyniesť kus mäsiarne von na ulicu a pokúsiť sa tak osloviť nových zákazníkov a najmä mladšiu generáciu,“ približuje vznik projektu Butcher’s Boris Halaj.
Keďže prestavbu starého prívesu poňal naozaj veľkoryso, zodpovedala tomu aj suma na konečnej účtenke. Do tohto projektu investoval okolo 45 000 eur. „O návratnosti nekalkulujem, to som sa naučil počas môjho 20-ročného podnikania. Veci sa snažím robiť na 100 % a veľkoryso. Úspech a s ním aj návratnosť investície sa skôr či neskôr dostavia.“
Ako nám Boris Halaj priznal, z počiatku ho zaskočilo, aké množstvo hejtu sa na jeho projekt vysypalo takmer okamžite po otvorení. Ľudia podľa jeho slov kritizovali aj veci, ktoré ešte ani nepredával.
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Po otvorení stánku ma prekvapilo množstvo hejtu, priznáva mäsiar
- Prečo ľutuje podniky, ktoré pritiahli klientelu neochotnú dať za jedlo 4 eurá
- Boj o zákazníka cenou patrí do 90. rokov, hovorí Boris
- Prečo nechápe Slovákov, ktorí milujú kebab
- Čo na Slovensku chýba gastru
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity