Prácu v stavebníctve vymenil za „špinavé“ burgre bez zeleniny. Sú hitom košického gastra
- Roky pracoval v zahraničí, neskôr robil v stavebníctve
- Vrátil sa však na Slovensko, aby vyrábal „špinavé“ burgre, ktoré ľudia milujú
- Roky pracoval v zahraničí, neskôr robil v stavebníctve
- Vrátil sa však na Slovensko, aby vyrábal „špinavé“ burgre, ktoré ľudia milujú
Svoj gastrobiznis na Slovensku založil počas pandemického roka 2020, avšak jeho cesta za splnením sna bola ešte kľukatejšia. Michal Sirkovský pracoval isté obdobie v zahraničí. Táto skúsenosť mu prispela k nadobudnutiu cenných skúseností, no svoje kroky nasmeroval najskôr do úplne iného sektoru, a to stavebníckeho.
Neskôr však pochopil, kam vedie tá správna cesta, a dnes sa už pýši svojou značkou street foodu pod názvom Dirty Burger, ktorej prevádzku nájdeš v Košiciach.
„Pamätám si, ako som si doma sám pripravoval a piekol žemle, a prvý burger, ktorý by sa aj burgrom mohol nazvať, som spravil, keď som mal 17 rokov. Dovtedy to boli vždy len pokusy,“ spomína na svoje začiatky Michal.
Celý čas však cítil, že ho to stále láka k práci s čerstvými surovinami a ku grilu. Michal priznáva, že túžbu viesť vlastný gastropodnik si z počiatku nechcel pripustiť, keďže ho od takejto kariéry odhováralo pomerne veľa ľudí.
Svoju podnikateľskú víziu sa definitívne rozhodol zrealizovať, keď dlhý čas nevedel nájsť v Košiciach burger, ktorý by ho svojimi chuťami prekvapil.
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Prečo nerobí burgre pre vegánov? Odpoveď ťa prekvapí
- Aký najväčší úlet zákazníkom ponúka? Jeden burger od neho musíš v živote aspoň raz skúsiť
- Akej zásady sa pri tvorbe burgrov drží? Nie je to žiadna mágia
- Čo chystá v budúcnosti? Jeho verní sa majú na čo tešiť
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity