Starý dom na Kopaniciach premenil na vyhľadávaný gurmánsky raj: Závisť je na Slovensku rozšírenejšia, než bol Covid-19
- Možno aj ty hľadáš zážitok, ktorý poteší všetky zmysly
- V Dolných Košariskách – 100 kilometrov od Bratislavy sa ukrýva skutočný gastropoklad
- Spája to najlepšie z minulosti a prítomnosti
- Možno aj ty hľadáš zážitok, ktorý poteší všetky zmysly
- V Dolných Košariskách – 100 kilometrov od Bratislavy sa ukrýva skutočný gastropoklad
- Spája to najlepšie z minulosti a prítomnosti
Keď sa Peter Poláček rozhodol vrátiť niečo svojmu rodnému kraju, málokto by očakával, že výsledkom bude projekt takých rozmerov, akým je dnes penzión a reštaurácia Holotéch Víška. V srdci Slovenska, v malej obci, kde vôňa tradičných jedál napĺňa vzduch, vzniklo miesto, ktoré sa môže pochváliť jedinečným spojením histórie a súčasnosti.
Za projektom Holotéch Víška na adrese Dolné Košariská 24 stojí Peter Poláček, človek s hlbokým vzťahom k svojmu rodnému kraju a perfektne vyladeným citom pre gastronómiu.
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Koľko eur bolo investovaných do rekonštrukcie Holotéch Víška?
- Aký prístup k gastronómii zastáva šéfkuchár Zdenko Majzún?
- Aké tradičné jedlá nájdeš v ponuke reštaurácie?
- Prečo je projekt Holotéch Víška považovaný za oázu pokoja a tradície?
- Ako sa Peter Poláček vyrovnal s ťažkosťami v biznise?
- Aké sú reakcie zákazíkov na pobyt a jedlo v Holotéch Víška?
- Ako sa Poláčkovci vyrovnávajú so závisťou v podnikaní?
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity