Strýco Filip: Keď hreším vo videách, neznamená to, že som nevychovaný. Internetovú kritiku neriešim
- Zabávač a milovník jedla je tvárou relácie Strýc Food
- Jeho život sa však netočí len okolo jedál
- Prezradil nám, ako vyzerá jeho život mimo kamery
- Zabávač a milovník jedla je tvárou relácie Strýc Food
- Jeho život sa však netočí len okolo jedál
- Prezradil nám, ako vyzerá jeho život mimo kamery
Milý, ústretový a stále usmiaty. Filip Tóth prednedávnom oslávil 30 rokov a počas tohto obdobia stihol okúsiť rôzne pracovné pozície. Vyskúšal si zahraničie, ale tam nenašiel uspokojenie, a preto sa rozhodol vybrať na inú cestu.
Už niekoľko rokov je dokonca tvárou našej relácie Strýc Food, v ktorej pravidelne zabáva široké publikum svojím špecifickým humorom. Pred kamerami sa totiž na nič nehrá a jeho prirodzenosť sprevádzanú tvrdým nárečím je nemožné prehliadnuť.
V najnovšom rozhovore sme nazreli do Filipovho súkromia a dozvieš sa, ako vyzerá jeho život. Prezradil nám taktiež veľa vtipných momentov, ktoré z neho v očiach niektorých divákov mylne robia arogantného človeka. Aká je pravda, sa dočítaš nižšie.
- Ako sa Filip vyrovnáva s kritikou?
- Čo všetko si na svoju adresu už vypočul?
- Ktorú chybu podľa neho opakuje drvivá väčšina podnikov?
- Koľko si dokáže videami zarobiť?
- Čomu sa venuje okrem relácie Strýc Food?
- Čo používa ako jediný na Slovensku?
Ak sa pozrieš na úroveň slovenskej gastronómie, ako sme na tom?
Nepovažujem sa za odborníka, ak sa nebavíme o cigánskej. Ale mám cit na to, čo je dobré a čo nie je. Preto môžem povedať, že na Slovensku máme naozaj skvelú kuchyňu.
Problém ale vidím v ľuďoch, ktorí sa rozhodnú založiť si reštauráciu a zrazu sa z nich stanú „podnikatelia“. Chápem, jesť musíme všetci a gastro nezanikne nikdy. Ale som zástanca toho, že mal by si to robiť dobre, a ak chceš uspieť, mal by si to robiť inak ako ostatní.
Hocikto si ide dnes otvárať reštauráciu, kaviareň, ale sám v tom nevidí hlbší zmysel a význam. Biznis potom nedokáže prežiť. Vidieť to môžeš všade, nie len v gastronómii. Človek má na pamäti, že založiť si vlastný podnik stačí. Nie je to tak. Gastro na Slovensku, hlavne niektorí zbytočne hladní podnikatelia, by sa ešte mali veľa učiť.
Ty sám máš gastroreláciu, venuješ sa ale aj iným oblastiam. Čo ťa dnes živí?
Primárne robím manažéra tetovacieho štúdia Inkfamous. K tejto robote som sa dostal cez Dameho z DMS, ktorý ma pozval na koncert a tam som spoznal Sama Potúčka. Bol to presne ten človek, ktorý vie, čo chce. A keď ma zasvätil do jeho vízie, ponoril som sa do toho aktívne a už sa manažovaniu tetovacieho štúdia venujem piaty rok.
Čo ťa na tvojej práci pred kamerou baví najviac?
Bol som vždy najšťastnejší vtedy, keď sa ľudia okolo mňa smiali. Vtedy mám lepší pocit zo všetkého. Neexistuje nič lepšie, ako keď si niekde a ľudia okolo teba majú dobrú náladu. Kam prídem, tam sú ľudia usmiati a to ma na tejto robote napĺňa najviac.
Koľko si dokážeš zarobiť prostredníctvom natáčania videí?
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Akou nudnou robotou zabil dva roky života
- Kde všade už stihol pracovať
- Aké najpodivnejšie tetovania odstraňoval
- Aký príbeh so zákazníkom ho vždy rozosmeje
- Ktoré podniky na Slovensku by si mal podľa Filipa určite navštíviť
- S akým vlastným jedlom by chcel preraziť doma aj v zahraničí
- Aké má plány s reláciou Strýc Food
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom