Sústo sa mi hmýrilo v ústach. Slovenskí cestovatelia prehovorili o najdivnejších kulinárskych zážitkoch
- Surové, smradľavé, slizké či dokonca ešte trepotajúce sa v ústach
- Niektoré gastrozážitky na cestách ťa dokonca môžu zabiť
- Surové, smradľavé, slizké či dokonca ešte trepotajúce sa v ústach
- Niektoré gastrozážitky na cestách ťa dokonca môžu zabiť
Ochutnávka miestnej kuchyne je neodmysliteľnou súčasťou cestovania. Veľakrát nám zachutí, niekedy si ju doslova zamilujeme, no občas dostane človek na tanier „špecialitu“, ktorá si vyžaduje veľa odvahy a sebazaprenia, aby si si z nej čo i len odhryzol.
Surové, smradľavé, slizké či dokonca ešte pohybujúce sa v ústach – spomienky na gastronómiu vo svete môžu byť rôzne. Oslovili sme známych slovenských cestovateľov, aké najdivnejšie či najnechutnejšie jedlá im dali ochutnať a či to dokázali zjesť.
Keď chceš improvizovať v Číne
Jozef Terem, Dobrodruh.sk
Celkom pochopiteľne, vždy sa snažím vybrať si jedlo, ktoré vyzerá dobre a na ktoré mám chuť. Samozrejme, nastanú aj chvíle, keď neviem, do čoho idem a treba improvizovať.
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Ako ťa môže kórejská chobotnica zabiť
- Koho tradičné jedlo chutí ako sopeľ
- Pred akým jedlom musel Milan vypiť aspoň 6 pív, aby nazbieral odvahu zahryznúť sa
- Čo milovníčka japonskej kuchyne v tejto krajine nezvládla
- Aký zvláštny stánok nájdeš v Austrálii
- Ako sa vyrába tradičné kukuričné pivo v Afrike a južnej Amerike
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity