Niekoľko rokov robili 18 hodín denne, 7 dní v týždni. Vďaka tomu nemajú na Slovensku konkurenciu
V najnovšej epizóde Let’s Talk Business sme sa rozprávali so spoluzakladateľom firmy Farmove Petrom Kindelom. Farmove sa už 9 rokov zameriava na dovoz čerstvých, vysokoekologických potravín. Ako vyzeral trh pred 9 rokmi, ako zaručujú, že ich potraviny sú čerstvé a lokálne, a čo by malo Slovensko urobiť, aby sa zlepšili podmienky pre farmárov?
Peter hovorí, že v ich začiatkoch robili niekoľko rokov 18 hodín denne, 7 dní v týždni. „Toto sa ukázalo ako veľmi dôležitý faktor v odlíšení sa od konkurencie. Preto sme to ustáli a vydržali,“ hovorí Peter.
To všetko a oveľa viac sa dozvieš, ak si nenecháš ujsť najnovší rozhovor s Adamom Šipošom. Pre viac rozhovorov o biznise a podnikaní sleduj Let’s Talk Business.
Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.