Strýc Food: Mali ste pravdu! Na vlastnej chuti som sa presvedčil, že nie je kebab ako kebab

play icon

Diel, na ktorý väčšina z vás, našich divákov, čakala. Sami sme boli na tento diel zvedaví a ani Juraj, ani Filip netušili, čo od neho čakať. Prevádzky Juraj vybral z vašich komentárov pod našimi dielmi o kebaboch v minulosti. Zamerali sme sa hlavne na tie, ktoré si vyrábajú mäso samé.

Koľko stojí najlepší kebab na Slovensku z vlastného mäsa a kde sa nachádza? Ktorá známa kebab prevádzka si vlastné mäso nerobí aj napriek tomu, že zákazníci si to myslia? Akú gramáž dostaneš za cenu vyhroteného slovenského kebabu s vlastným mäsom? Ktorá kebab prevádzka na Slovensku si robí vlastné mäso okrem tých, ktoré sme otestovali?

To všetko a ešte oveľa viac sa dozvieš v najnovšom diele Strýc Food.

Chceš ochutnať prevádzku podľa Strýc Food? Klikni na tento link a nájdi si tú svoju.

Poteš svojich blízkych našou Strýc Food zásterou alebo tričkom so zajícom, objednaj tu