Strýc Food: Slovensko sa nepoučí. Týmto spôsobujeme Talianom zástavu srdca
Téma, ktorá nedá spávať všetkým skutočným fanúšikom talianskej kuchyne. Strýco Filip s Jurajom sa preto vybrali pre teba otestovať prevádzky, ktoré ponúkajú v jedálnom lístku cestoviny carbonara.
Kde v Bratislave si dopraješ carbonara podľa tradičnej receptúry? Je rozdiel v cene „fejkových“ carbonara so smotanou a tých skutočných? Ktorá reštaurácia v Bratislave ponúka na lístku falošné carbonara so smotanou, ale na požiadanie pripravia aj vyhrotené nefalšované? Prečo by si Slováci mali zmeniť chute a prestať miešať do carbonara smotanu? Schvaľujú Taliani falošné slovenské carbonara so smotanou a oravskou slaninou? Prečo by si mal prísť na carbonara práve do reštaurácie, ktorá vyhrala test Strýca Filipa?
To všetko a ešte oveľa viac sa dozvieš v najnovšom diele Strýc Food.
Chceš ochutnať prevádzku podľa Strýc Food? Klikni na tento link a nájdi si tú svoju.
Poteš svojich blízkych našou Strýc Food zásterou alebo tričkom so zajícom, objednaj tu.
Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.