Strýc Food: S kamošmi si prídeš na svoje, to si píš. Bratislava otvorila podnik na špičkovej úrovni
V najnovšom diele gastrorelácie Strýc Food sme pozvali vás, našich fanúšikov, do nového bratislavského podniku s názvom Šnyt. Nachádza sa tu špeciálny výčap s unikátnou technológiou chladenia piva a profesionálny master bartender, ktorý ti pivko načapuje tak, ako si ho ešte nikde v Bratislave nepil. Pri tejto príležitosti si pre pozvaných Strýco pripravil jeho degustačné cigánske a vlastnoručne načapované poháre skvelého pivka. Na čo si dať pozor pri čapovaní piva? Akých chýb sa obsluha v iných prevádzkach pri tom často dopúšťa? Aký je recept na Strýcovu vyhrotenú cigánsku? To všetko a ešte oveľa viac sa dozvieš v najnovšom diele Strýc Food.
Sleduj.
Pozri si ďalšie epizódy relácie Strýc Food tu.
Chceš ochutnať prevádzku podľa Strýc Food? Klikni na tento link a nájdi si tú svoju.
Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.