Z USA priamo do Trenčína: Mladý podnikateľ tu spája tradičnú americkú kuchyňu a slovenské suroviny
- Fatty Patty je koncept, ktorý spája tradičnú americkú kuchyňu a slovenské suroviny
- Do Trenčína ho priniesol Slovák, ktorý doň investoval množstvo eur
- Fatty Patty je koncept, ktorý spája tradičnú americkú kuchyňu a slovenské suroviny
- Do Trenčína ho priniesol Slovák, ktorý doň investoval množstvo eur
Jano má 27 rokov a so svojou manželkou Olíviou sa rozhodol pretaviť svoje dlhoročné skúsenosti z gastronómie do vlastného projektu. Burgre od Fatty Patty si veľmi rýchlo získali obľubu od obyvateľov Trenčína.
V Bratislave sa pojem „smashed burgre“ stal veľkým trendom. Na Janovi a Olívii teda ostalo priniesť tento trend aj do Trenčína. To však nie je jediné jedlo, ktoré si získa tvoje chuťové poháriky.
Gastrom žije od mladého veku
Gastro Janovi prišlo do života už v mladom veku. Keď mal 15 rokov, rozhodol sa pre štúdium gastronómie v Anglicku. Následne tu pokračoval aj na bakalára. Získať titul Master of International Business sa rozhodol vo Švajčiarsku, kde sa mu to nakoniec aj úspešne podarilo.
Po škole pracoval v oblasti hotelierstva. Človek by si len ťažko predstavil pozíciu v tomto odvetí, ktorú by Jano nevyskúšal. Postupne sa mu podarilo šplhať po kariérnom rebríčku, až sa dostal na pozíciu asistenta event manažéra pre Hyatt Hotel v americkej Atlante. Aktuálne patrí hotel reťazca Hyatt Hotels & Resorts k jedným z najluxusnejších poskytovateľov hotelov v Amerike.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
Koronavírus však Jánovi prekazil kariérne plány. Rozhodol sa preto vrátiť na Slovensko, konkrétne do Trenčína. Pár bežnejších brigád mu odomklo skvelú príležitosť. Dostal sa na pozíciu manažéra veľmi známeho a kultového podniku v Trenčíne – Paddock. Tu zakotvil na rok a priznáva, že ak by si spomedzi všetkých skúseností mal vybrať jednu, ktorá mu dala úplne najviac, tak by to bol práve tento trenčiansky podnik.
Dodali zanedbanému priechodu nové čaro
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Aké bolo otvárať gastroprojekt v skutočne zanedbaných priestoroch?
- Koľko eur musel Ján investovať, aby si splnil svoj sen?
- Ako sa vyrovnal so zdražovaním?
- Prečo považuje dnešnú mladú generáciu za obzvlášť lenivú?
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom